Στο μπλόκο της διοίκησης έπεσε ο σχεδιασμός των εργαζόμενων και των απολυμένων την Κυριακή, καθώς παρά το ανακοινωμένο απεργιακό πρόγραμμα, η Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, πρόεδρος της Left Media, ο Κώστας Νικόλτσιος, διευθύνων σύμβουλος και ο Δημήτρης Στούμπος, μέλος του Δ.Σ. φρόντισαν να μπλοκάρουν τις εκπομπές με «κατάληψη» του στούντιο του σταθμού.
 
Όπως είχαν ανακοινώσει, επρόκειτο να βγάλουν στον αέρα τρεις εκπομπές. Μία για το σκάνδαλο Novartis με τον Κώστα Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, μία για τα «12 χρόνια ανοιχτά μικρόφωνα στα κινήματα» με την Ειρήνη Προμπονά και τη Γιάννα Αθανασίου και μία για το Μακεδονικό ζήτημα, με τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον Διονύση Ελευθεράτο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, μετά την παρέμβαση της διοίκησης.
 
Τις καταγγελίες της κίνησης αυτής της διοίκησης, συνόδευσε η ανακοίνωση της Left Media, που με ανακοίνωσή της αναφέρει πως πρότεινε να γίνει εκπομπή με συμμετοχή τόσο των μελών της διοίκησης, όσο και των εργαζόμενων και των απολυμένων, πρόταση που απορρίφθηκε. Μάλιστα, η Left Media κάνει λόγο για τορπιλισμό του διαλόγου, πως το ραδιόφωνο δεν ανήκει «σε κάποιους από τους εργαζόμενους», ενώ απειλεί πως εάν οι εργαζόμενοι συνεχίσουν «σε αυτή τη λογική, κανένας διάλογος για τη βιωσιμότητα του ραδιοφώνου δεν είναι δυνατός».
 
Διαβάστε την ανακοίνωση της Left Media:
 

«Μία ομάδα εργαζομένων εξήγγειλε 6ωρο δικό της ενημερωτικό πρόγραμμα, λειτουργώντας ως ντε φάκτο “ιδιοκτησία” και “διεύθυνση” του σταθμού, χωρίς μάλιστα καμία εξουσιοδότηση ή συνεννόηση με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Μάλιστα, μετά από 2 ώρες συζητήσεων, απορρίφθηκε από την εκπρόσωπο των εργαζόμενων πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου να γίνει εκπομπή με συμμετοχή τόσο μελών της διοίκησης, όσο και εκπροσώπων όλων των εργαζομένων, ώστε ο διάλογος να είναι δημόσιος και πλήρης, όπως επιτάσσει και η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία. Τελικά, η εκπομπή πραγματοποιήθηκε χωρίς την εκπροσώπηση της διοίκησης της εταιρείας.
 
Αυτές οι πρωτοφανείς και αυθαίρετες κινήσεις για αριστερό σταθμό που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται την πολυφωνία, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Πολύ περισσότερο όταν νοοτροπίες κατάληψης της συχνότητας τορπιλίζουν τις προσπάθειες για διάλογο. Το ραδιόφωνο δεν ανήκει σε κάποιους από τους εργαζόμενους. Ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους, ανήκει στους ακροατές και τις ακροάτριες, ανήκει στον κόσμο της αριστεράς που συνεχίζει να το στηρίζει. Αν οι εργαζόμενοι συνεχίσουν σε αυτή τη λογική, κανένας διάλογος για τη βιωσιμότητα του ραδιοφώνου δεν είναι δυνατός».

 
«Με έκπληξη» αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι του σταθμού την ανακοίνωση της διοίκησης, καθώς τονίζουν πως η απόφαση για τη χρήση του ραδιοφωνικού αέρα ήταν ομόφωνη στις τάξεις τους, πως στον αέρα βγήκε μόνο μία εκπομπή με θέμα την απεργία, ενώ υπογραμμίζουν πως το στούντιο ήταν ανοικτό για τη διοίκηση.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζόμενων:
 

Με έκπληξη (δυστυχώς όχι πολύ μεγάλη, για να είμαστε ειλικρινείς) διαβάσαμε την σημερινή ανακοίνωση του ΔΣ της Left Media, η οποία αφού αναμασά το γνωστό τροπάρι περί «ολιγομελούς ομάδας» που τάχα «είναι αδιάλλακτη» και «δεν κάνει αντιπροτάσεις», προχωρά σε μια ευφάνταστη περιγραφή όσων συνέβησαν σήμερα, ημέρα απεργίας, στον σταθμό.
 
Αποκαθιστούμε την αλήθεια, όχι χωρίς κάποια κούραση από τις συνεχείς ανακρίβειες της διοίκησης του σταθμού, για λόγους δημόσιας ενημέρωσης και μόνο:
 
1. Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του σταθμού, την Παρασκευή 9/2, αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα (27 υπέρ – 1 λευκό), τη χρήση του αέρα κατά τη διάρκεια της απεργίας, με ευθύνη της απεργιακής επιτροπής.
 
2. Το Σάββατο 10/2, ο διευθύνων σύμβουλος της Left Media κ. Κώστας Νικόλτσιος, αφού μας συνεχάρη για το απεργιακό πρόγραμμα, μας ζήτησε να τον ενημερώσουμε, για λόγους αρχής, για το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Κάτι που πράγματι κάναμε.
 
3. Την Κυριακή 11/2, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ώρα έναρξης του απεργιακού προγράμματος, εμφανίστηκαν στον σταθμό τρία μέλη της διοίκησης (Ν. Θεοδωρακοπούλου, Κ. Νικόλτσιος, Δ. Στούμπος), τα οποία μας είπαν ότι οι εκπομπές που είχαν προγραμματισθεί (για την υπόθεση Novartis, το Μακεδονικό Ζήτημα και την ιστορία του σταθμού στο πλάι των κινημάτων) ήταν παράνομες και το μόνο που δικαιούμασταν να κάνουμε ήταν μια εκπομπή που να ενημερώνει για τις θέσεις μας.
 
4. Για λόγους καλής θέλησης, αποδεχτήκαμε το αίτημα και ενημερώσαμε ότι θα γίνει μόνο μία απεργιακή εκπομπή, με θέμα την δική μας απεργία. Τα μέλη του ΔΣ αποχώρησαν, αφού πρώτα ζήτησαν επίμονα η εκπομπή να είναι σύντομη.
 
5. Αργότερα, δέκα λεπτά πριν το τέλος της μονόωρης εκπομπής, ο διευθύνων σύμβουλος τηλεφώνησε στον σταθμό και ζήτησε να συμμετάσχει σε αυτήν για να απαντήσει. Του προτείναμε να τον συνδέσουμε άμεσα με τον αέρα για να το πράξει, αλλά μας απάντησε ότι θέλει να έρθει στο στούντιο. Κάτι τέτοιο ήταν εντελώς αδύνατο, αφού η εκπομπή τελείωνε, νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, κατόπιν της σχετικής επίμονης αξίωσης του ΔΣ.
 
Εξυπακούεται ότι το στούντιο είναι ανοιχτό για τον διευθύνοντα σύμβουλο από εμάς, όποτε θέλει να συζητήσει μαζί μας στον αέρα. Δεν είμαστε άλλωστε εμείς υπέρ των μονολόγων, σαν αυτόν στον οποίον επιδόθηκε προ ημερών από τη συχνότητα ο κ. Δ. Στούμπος.
 
Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η νέα κατάφωρη διαστρέβλωση της  πραγματικότητας από την πλευρά του Δ.Σ., τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία, όπως τα ίδια τα μέλη του μας έλεγαν, «είμαστε πολύ κοντά σε λύση».
 
Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε από την ανακοίνωση την αποστροφή που αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στην τελευταία μας ΓΣ κάνουμε λόγο «για πρώτη φορά» για μείωση του μισθολογικού κόστους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα μέλη του ΔΣ καταλαβαίνουν με την πέμπτη φορά αυτό που δεχόμαστε ή απλά το γράφουν για να δικαιολογήσουν τις ως τώρα ανακοινώσεις τους που μας χαρακτήριζαν «αδιάλλακτους».
 
Ό,τι από τα δύο και αν ισχύει, η συγκεκριμένη πρότασή μας είναι σε γνώση του ΔΣ εδώ και αρκετό καιρό και εμείς είμαστε σταθερά διατεθειμένοι/ες να τη  συζητήσουμε, αν και το ΔΣ αποφάσισε να προσφύγει, επιτέλους, στο διάλογο.
 
Η Απεργιακή Επιτροπή των Εργαζομένων στον «105,5 στο Κόκκινο»

 

«Η ανάκληση των απολύσεων προϋπόθεση για τη σωτηρία του σταθμού»

 
Σε νέα τους ανακοίνωση τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι κάλεσαν τη διοίκηση να ανακαλέσει τις απολύσεις, θέτοντάς την κίνηση αυτή ως προϋπόθεση για τη σωτηρία του σταθμού, καταθέτοντας κείμενο με «105+5(+6) υπογραφές για την ανάκληση των απολύσεων “Στο Κόκκινο”».
 
Στο κείμενό τους, οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι υπογραμμίζουν πως οι επτά απολύσεις αποτελούν σοβαρό πλήγμα για την ποιότητα και τη βιωσιμότητα του σταθμού, καταγγέλλοντας μία «τυφλή λογική μείωσης των δαπανών», μαζί με τον «εκφοβισμό διά των απολύσεων», που οδηγεί τον σταθμό σε μαρασμό και διάλυση.
 
Καταλήγοντας, οι εργαζόμενοι ζητούν να ανακληθούν όλες οι απολύσεις και να συνεχίσουν τον διάλογο «ώστε ο σταθμός να προχωρήσει όπως του αξίζει, αξιοποιώντας όλο το δυναμικό, τη διάθεση και τον πλούτο των εργαζομένων του».
 
Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζόμενων και των αλληλέγγυων:
 

Όσοι και όσες υπογράφουμε το κείμενο αυτό εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους απολυμένους του ραδιοσταθμού «105,5 στο Κόκκινο» και στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων, μαζί με την αγωνία μας για το μέλλον του σταθμού.
 
Πρώτα από όλα, είναι για μας ζήτημα συνέπειας  και αξιών να σταθούμε αλληλέγγυοι, όπως τόσες άλλες φορές, σε εργαζόμενους που αγωνίζονται και απολύονται, επειδή αρνούνται να δεχθούν μείωση του μισθού  τους. Ιδίως ο πολιτικός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, που πρωτοστατούσε στην καταγγελία  πρακτικών  όπως αυτές που εφαρμόζονται σήμερα  στον σταθμό, δεν μπορεί να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν πρόκειται για τα του οίκου του.
 
Επιπλέον, οι εφτά απολύσεις (σε συνδυασμό με τις πολλές αποχωρήσεις εργαζομένων από το «Κόκκινο» το τελευταίο διάστημα)  αποτελούν σοβαρό πλήγμα για την ποιότητα και τη βιωσιμότητα του σταθμού. Μια τυφλή λογική μείωσης των δαπανών σε έναν σταθμό που βρίσκεται σε κρίση, σε ένα γενικότερο περιβάλλον κρίσης των ΜΜΕ, μαζί με τον εκφοβισμό διά των απολύσεων, κάθε άλλο παρά υπηρετεί τον εξορθολογισμό του «Κόκκινου»· αντίθετα, το οδηγεί στον μαρασμό και τη διάλυση. Εκτός αυτού, οι απολύσεις δεν αφορούν μόνο το «Κόκκινο»· θα χρησιμοποιηθούν εκφοβιστικά και νομιμοποιητικά για τις επόμενες απολύσεις σε άλλα μέσα ενημέρωσης.
 
Οι τέσσερις νέες απολύσεις, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, αιφνιδιαστικές και στοχευμένες (και οι τέσσερις απολυμένοι και απολυμένες ήταν μέλη της απεργιακής επιτροπής) τινάζουν στον αέρα την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και τις συζητήσεις που γίνονταν σε αυτή την κατεύθυνση.
 
Εκφράζοντας την αγωνία και το ενδιαφέρον μας για την τύχη του σταθμού,  πιστεύουμε ότι το «Κόκκινο», παρά τα προβλήματά του, είναι μια φωνή που έχει αξία, προσφέρει και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, κατά τη γνώμη μας, μέσα από την ενίσχυση της πολυφωνίας και της εγκυρότητάς του, την εξεύρεση συναινετικών λύσεων, ένα σχέδιο διάσωσης και ανάπτυξης.
 
Το πρώτο βήμα για κάτι τέτοιο είναι η ανάκληση όλων των απολύσεων.  Ζητάμε από τη διοίκηση και την ιδιοκτησία του σταθμού (όπως, άλλωστε, ζήτησε και η γενική συνέλευση των εργαζόμενων της «Αυγής», στις 8.2.2.2018 να προχωρήσουν αμέσως στην κίνηση αυτή, ως έμπρακτο δείγμα καλής θέλησης, καθώς και τη συνέχιση του διαλόγου, ώστε ο σταθμός να προχωρήσει όπως του αξίζει, αξιοποιώντας όλο το δυναμικό, τη διάθεση και τον πλούτο των εργαζομένων του.
 
 
1. Γιάννης Αγγέλης, δημοσιογράφος, μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ
2. Γρηγόρης Αζαριάδης, συγγραφέας
3. Αθηνά Αθανασίου, κοινωνική ανθρωπολόγος, Πάντειο Πανεπιστήμιο
4. Γιώργος Ι. Αλλαμανής, δημοσιογράφος
5. Χρήστος Αλεφάντης, δημοσιογράφος
6. Τάσος Αναστασίου, σκιτοσγράφος
7. Γιάννης Αλμπάνης, δημοσιογράφος
8. Ντίνα Βαΐου, καθηγήτρια ΕΜΠ
9. Ιωάννα Βίτσου, μέλος ΓΣ ΠΟΕΥΠΠΟ
10. Πολυμέρης Βόγλης, ιστορικός, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
11. Άκης Γαβριηλίδης, συγγραφέας, μεταφραστής
12. Τάκης Γέρος, κοινωνικός ανθρωπολόγος, Πάντειο Πανεπιστήμιο
13. Νίκος Γιαννόπουλος, δημοσιογράφος
14. Έφη Γιαννοπούλου, μεταφράστρια, κριτικός
15. Στάθης Γκότσης, αρχαιολόγος, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ
16. Χάρης Γολέμης, οικονομολόγος
17. Διονύσης Δεσύλλας, δημοσιογράφος, μέλος μεικτού συμβουλίου ΕΣΗΕΑ
18. Μάκης Διόγος, δημοσιογράφος, μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ
19. Παναγιώτης Δρίβας, δημοσιογράφος
20. Νίκη Ζαχαρούλα, πρόεδρος ΕΛΜΕ Ευβοίας
21. Βιολέττα Ζεύκη, αρχαιολόγος, μεταφράστρια
22. Πέτρος Ζερβός, σκιτσογράφος
23. Γιάννης Ζινδριλής, φωτογράφος
24. Νίκος Θεοτοκάς, ιστορικός, Πάντειο Πανεπιστήμιο
25.  Νίκος Ιωαννίδης, συγγραφέας
26. Βαγγέλης Καλκατζάκος, δημοσιογράφος
27. Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, μέλος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής
28. Σπύρος Καράβας, ιστορικός, Παν. Αιγαίου
29. Λουίζα Καραγεώργου, δημοσιογράφος
30. Θανάσης Καραμπάτσος, δημοσιογράφος
31. Χριστόφορος Κάσδαγλης, δημοσιογράφος
32. Δέσποινα Καταπότη, αρχαιολόγος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
33. Τόνια Κατερίνη, πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχαιολόγων
34. Βασιλική Κατριβάνου, ψυχολόγος, πρώην βουλευτής
35. Αλέξανδρος Κατσής, φωτογράφος
36. Γιώργος Κεντρωτής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
37. Ηλίας Κολοβός, ιστορικός, Πανεπιστήμιο Κρήτης
38. Νίκος Κοταρίδης, ιστορικός, Πάντειο Πανεπιστήμιο
39. Περικλής Κοροβέσης, συγγραφέας
40. Γιάννης Κουκουλάς, ιστορικός Τέχνης, αρθρογράφος
41. Ελευθερία Κουμάντου, δημοσιογράφος
42. Δημήτρης  Κουσουρής, ιστορικός, Πανεπιστήμιο Βιέννης
43. Μαρία Κουτσουμπού, αρχαιολόγος
44. Δημήτρης Κουφοβασίλης, αρχαιολόγος
45. Δήμητρα Κόφτη, κοινωνική ανθρωπολόγος, Πάντειο Πανεπιστήμιο
46. Κώστας  Κωστάκος (Old Boy), συγγραφέας, μπλόγκερ
47. Δέσποινα Λαλάκη, κοινωνιολόγος, City University, Νέα Υόρκη
48. Απόλλωνας Λιακόπουλος, σημοσιογράφος, μέλος μεικτού συμβουλίου ΕΣΗΕΑ
49. Ανδρέας Λυμπεράτος, ιστορικός, Πάντειο Πανεπιστήμιο
50. Μάριος Λώλος, φωτογράφος, Πρόεδρος ΕΦΕ
51. Δημήτρης Μαγριπλής, συγγραφέας
52. Μελπομένη Mαραγκίδου, δημοσιογράφος
53. Άρης  Μαραγκόπουλος, συγγραφέας, μεταφραστής, επιμελητής εκδόσεων
54. Σπύρος Μαρκέτος, ιστορικός, ΑΠΘ
55. Πελαγία  Μαρκέτου, ιστορικός, μεταφράστρια
56. Σταματία Μαρκέτου, αρχαιολόγος, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
57. Παρασκευάς Ματάλας, ιστορικός, Πανεπιστήμιο Κρήτης
58. Άννα Ματθαίου, ιστορικός Παν. Θεσσαλίας
59. Στέλιος Ματσάγκος, φωτογράφος
60. Ιωάννα Mεϊτάνη, μεταφράστρια
61. Αθηνά Μιχαλακέα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΕΚΠΑ
62. Μιχάλης Μπαρτσίδης, ΑΠΘ
63. Παναγιώτα Μπίτσικα, δημοσιογράφος
64. Γιώργος Μπαντής, τερματοφύλακας Πανιωνίου
65. Κώστας Μποσταντζόγλου, γραφίστας
66. Παντελής Μπουκάλας, δημοσιογράφος
67. Στρατής Μπουρνάζος,  διορθωτής βιβλίων, ιστορικός
68. Άννα Νίνη, δημοσιογράφος
69. Νανά Νταουντάκη, δημοσιογράφος ΔΣ ΕΣΗΕΑ
70. Λεωνίδας Οικονομάκης, τραγουδιστής Social Waste, διδάσκων Πανεπιστημίου Κρήτης
71. Φοίβος Παναγιωτίδης, αναπλ. καθηγητής Γλωσσολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου
72. Νίκος Πανουτσόπουλος, αρχαιολόγος ΥΠΠΟΑ
73. Λευτέρης Παπαγιαννάκης, αντιδήμαρχος δήμου Αθηναίων
74. Άννα Παπαέτη, Μουσικολόγος, ερευνήτρια Marie Curie, Πάντειο Πανεπιστήμιο
75. Κλειώ Παπαπαντολέων, δικηγόρος
76. Βασίλης Παπαστεργίου, δικηγόρος, μέλος ΔΣ του ΔΣΑ
77. Κωστής Πασχαλίδης, αρχαιολόγος, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
78. Fabien Perrier, ανταποκριτής της «Liberation» στην Ελλάδα
79. Πόπη  Πολέμη, Ιστορικός
80. Πάρης Ποτηρόπουλος, λαογράφος, ερευνητής
81. Χαράλαμπος Πουλόπουλος, καθηγητής κοινωνικής εργασίας, ΔΠΘ
82. Νίκος Ράλλης, δημοσιογράφος
83. Ειρήνη Ριζάκη, ιστορικός
84. Όλγα Σακαλή, αρχαιολόγος, πρώην πρόεδρος ΣΕΑ
85. Άκης Σακισλόγλου, δημοσιογράφος
86. Νίκος Σαραντάκος, συγγραφέας, μεταφραστής
87. Πάνος Σαράτσης, δημοσιογράφος
88. Μαρίνος Σαρηγιάννης, τουρκολόγος, Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών
89. Θάνος Σαρρής, δημοσιογράφος
90. Νίκος  Σερβετάς, δημοσιογράφος
91. Δημήτρης Σταματόπουλος, ιστορικός, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
92. Χρήστος Τασούλης, ποδοσφαιριστής Πανιωνίου
93. Μανόλης Τζερέτας, προπονητής ποδοσφαίρου
94. Αφροδίτη Τζιαντζή, δημοσιογράφος
95. Μαριάννα Τζιαντζή, δημοσιογράφος
96. Μαρίνα Τουτουντζή, αντιπρόεδρος  Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών
97. Βασίλης  Τσιάμης, δημοσιογράφος
98. Γιώργος Τσιάρας, δημοσιογράφος
99. Κωνσταντίνος  Τσιτσελίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
100. Βάιος Τσούτσικας, δημοσιογράφος
101.  Γιώργος Φουρτούνης, Πάντειο Πανεπιστήμιο
102. Δημήτρης Φωτόπουλος, δημοσιογράφος
103. Γιάννης Χαμηλάκης, αρχαιολόγος, Πανεπιστήμιο Brown
104. Σταμάτης Χαραλαμπίδης, εργάτης, μετανάστης
105. Χρίστος  Χαραλαμπόπουλος, δημοσιογράφος
 
συν πέντε…
105 + 1  Αντώνης Χατζηκυριάκου, Ιστορικός, Πανεπιστήμιο Βοσπόρου, Κωνσταντινούπολη
105 + 2  Κωστής Χατζημιχάλης, ομότιμος καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
105 +3   Γιώργος Χριστόπουλος, μέλος ΔΣ ΟΙΕΛΕ
105 + 4  Έλενα Χριστούλη, αντιδήμαρχος Χαλανδρίου
105 + 5  Στέλιος Χρονόπουλος, κλασικός φιλόλογος, Πανεπιστήμιο Φράιμπουργκ
 
 
και ακόμα δέκα…
Δημήτρης Δαλάκογλου, καθηγητής, Πανεπιστήμιο Vrije του Άμστερνταμ
Γιάννης Πούλλος, δημοσιογράφος
Γιάννης Καρνεσιώτης, υπάλληλος Πολιτικής Αεροπορίας
Δημήτρης Πολυχρονιάδης, δάσκαλος, πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου
Ελένη Στεφάνου, αρχαιολόγος Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Χαρίκλεια Χάρη, αρχιτέκτονας – επιμελήτρια εκθέσεων
Ναταλία Πετρίτη – Δημοσιογράφος
Βασίλης Ανδριανόπουλος – Δημοσιογράφος
Βαγγέλης Τσακιράκης – Δημόσιος υπάλληλος
Θεοδωρής Βασίλης – Δημοσιογράφος
Μαρία Γκίκα – Δημοσιογράφος
Δημήτρης Τσαλαπάτης – Δημοσιογράφος, μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ