Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ βρισκόταν στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν συστημικά μέσα ενημέρωσης, ο Ν. Χαρδαλιάς διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου του τοποθετήθηκαν δύο stend.

Διαβάστε το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν: 

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση .

Ο Διοικητής

Χαράλαμπος Πρίφτης

Την ευθύνη του συντονισμού των ενεργειών των πυροσβεστικών δυνάμεων ανέλαβε o Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία για τον συντονισμό των ενεργειών:

Ενημέρωση σχετικά με συντονισμό ενεργειών Πολιτικής Προστασίας

Αθήνα, 16 Αυγούστου 2021

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.