Για την ιστορία, ο δημοσιογράφος είχε μία άτυχη στιγμή λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του All Star Game. Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή των Ουόριορς, Στιβ Κερ, ο Ρ. Δάρδαλης τον ρώτησε: «Mιας και χρησιμοποιήσατε  τη λέξη οξύμωρο. Είναι οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος Έλληνας κι αν μοιάζει με τον Ντουράντ».

Διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ αντέδρασαν αμέσως κι ο δημοσιογράφος είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού η Cosmote TV απέσυρε την αποστολή του. Ο Ρ. Δάρδαλης αμέσως θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ο σταρ των Μπακς απλά τον αγκάλιασε και του είπε να το ξεχάσει το γεγονός.

Ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του Αντετοκούνμπο, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια: «Χτές έγινε από έναν εξαίρετο δημοσιογράφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας “κατάφερε” να έχει και το χειρότερο timing… Προ ολίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη απο το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του είπε “ξέχασε το, όλα καλά”. Το γεγονός από την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν».