Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές διαδηλωτών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί έξω από το κινηματοθέατρο «Αριστοτέλειο» ύστερα από ένταση που επικράτησε, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ατόμων για την παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου».


 

Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν άτομα που έσπευσαν να δουν την παράσταση και φώναξαν συνθήματα, ενώ ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να τους απωθήσουν. Ακολούθησε ολιγόλεπτος αποκλεισμός από τους διαδηλωτές του ενός ρεύματος της Λεωφόρου Νίκης, μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Οι διαδηλωτές που, μεταξύ άλλων, έλεγαν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από την Παναγιά» και φέρονται να είναι στην πλειοψηφία τους μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος» συγκεντρώθηκαν για δεύτερη μέρα έξω από το θέατρο προσπαθώντας να ματαιώσουν την συγκεκριμένη παράσταση.
 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 46, 29 και 26 χρόνων οι οποίοι θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον εισαγγελέα. Κατηγορούνται κατά περίπτωση, για αντίσταση και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών.