Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χτες, Παρασκευή, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος είχε συσκέψεις με δημάρχους και μυδοκαλλιεργητές στο Γραφείο Πρωθυπουργού. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός είχε επίσης συσκέψεις με την 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕ).
 
Τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου και της επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνας Νοτοπούλου στο πρώην στρατόπεδο «Κόδρα» στην Καλαμαριά για το οποίο έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησής του στην τοπική κοινωνία. Έπειτα η Κ. Παπανάτσιου πρόκειται να συναντηθεί με εκπροσώπους των επιμελητηρίων στο Γραφείο Πρωθυπουργού.
 
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, Υποδομών Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, Υποδομών και Μεταφορων Νίκος Μαυραγάνης, οι οποίοι κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη θα έχουν συναντήσεις και άλλες δραστηριότητες για να προωθήσουν θέματα της αρμοδιότητάς τους αντίστοιχα.