Στις συγκεντρώσεις καλούν κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, μεταξύ των οποίων το ΚΚΕ (μ-λ), το Μ-Λ ΚΚΕ, η ΟΚΔΕ, ΝΑΡ, το Ξεκίνημα, το ΕΚΚΕ, η Αναρχική Πολιτική Οργάνωση κ.α.

Κυριαρχούν συνθήματα όπως: «Σε Ελλάδα και Γαλλία παλεύουμε μαζί, ενάντια στη φτώχεια και την καταστολή» και «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των λαών η πάλη θα την σπάσει».

Νωρίτερα, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι της ΚΝΕ στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Κεντρικό σύνθημα ήταν το «Φτώχεια, εξαθλίωση, καταστολή ο καπιταλισμός δολοφονεί, αλληλεγγύη στον λαό και τη νεολαία της Γαλλίας». Στη συγκέντρωση έξω απ’ την Πρεσβεία στην Αθήνα παρευρέθηκε και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Κωτσαντής, καθώς και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος.