Σύμφωνα με το 902, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό από την Χρύσα Λεμπέση, πρόεδρο του Φοιτητικού Συλλόγου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ομιλία από τον Σταύρο Τάσσο, πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ. Επίσης, μουσικό πρόγραμμα από το πειραϊκό σύνολο «Libro Coro», με τραγούδια ελληνικά και ξένα με κέντρο τον άνθρωπο και το δικαίωμά του να ζει σε έναν δίκαιο και ειρηνικό κόσμο. Παίρνουν μέρος τα μέλη του: Μικαέλα Δανά (τραγούδι), Νίκος Παχάκης (κιθάρα), Ανδρέας Βιδάλης (τσέλο). Στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια η Ανθή Γουρουντή.

Θα ακουστούν τα τραγούδια:

Μικρόκοσμος (στίχοι: Ναζίμ Χικμέτ, μουσική: Θάνος Μικρούτσικος)

Μη με ρωτάς (στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος, μουσική: Μάνος Λοΐζος)

Imagine (στίχοι – μουσική: John Lennon)

Ο γέρο νέγκρο Τζιμ (στίχοι: Γιάννης Νεγρεπόντης, μουσική: Μάνος Λοίζος)

Youkali (Χανς Άισλερ – Κουρτ Βάιλ)

Ο Άνεμος Κυλάει (ένα ποίημα του Ναζίμ Χικμέτ σε απόδοση Γιάννη Ρίτσου, μουσική Μάνου Λοίζου)

CANZONE ARRABBIATA (Canto per me) (στίχοι: Λίνα Βερτμίλλερ, μουσική: Νίνο Ρότα)

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει πορεία στο προξενείο των ΗΠΑ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση – εκδήλωση στο Ενετικό λιμάνι, στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί, την Τρίτη 9 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. για την καταδίκη του εγκλήματος των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, προς τιμήν των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας.

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας διοργανώνει συγκέντρωση την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στην είσοδο του Τελωνείου στην Καβάλα και πορεία στο παραλιακό μέτωπο.