Συνελήφθη 47χρονος έπειτα από καταγγελία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κράτηση εις βάρος δύο γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από τις καταγγελίες των δύο γυναικών, ηλικιών 17 και 18 ετών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τις οποίες προσέγγισε αναρτώντας αγγελία για δουλειά.

Οι κοπέλες, αφού είδαν την αγγελία μετέβησαν στη διεύθυνση που αναγραφόταν και ο άνδρας τις ενημέρωσε πως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να εργαστούν ως μοντέλα, προτείνοντάς τους εργασία στην υποδοχή του spa που διατηρούσε. Έπειτα, σύμφωνα με την καταγγελία, τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο παρά τη θέλησή τους, κλείδωσε την πόρτα και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Οι δύο νεαρές πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 47χρονο εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία που περιέχει την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

22-07-2021: Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο.

Ο ανωτέρω συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.