Μία ακόμη υπόθεση παρενόχλησης ανηλίκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από καθηγητή Γυμνασίου στο Μοσχάτο που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη στο newsit, ο 45χρονος καθηγητή, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανήλικων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου φέρεται, την Παρασκευή, να πλησίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι που μάζευε τα πράγματα του μέσα στην αίθουσα και άρχισε να το χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη. Στη συνέχεια, το προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα του και να ξαπλώσει στο θρανίο. Η 11χρονη άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε από την αίθουσα. Στη συνέχεια, πήγε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν προηγηθεί.

Οι γονείς του παιδιού έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν καθηγητή, ενώ όπως προέκυψε, ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του. Σε βάρος του έχουν γίνει παράπονα από τουλάχιστον άλλα τέσσερα παιδιά.