ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυρία πίσω από το τρολ Lexotanil έχει μέχρι σήμερα υπαλληλική σχέση με τη Blue Skies;»

«Να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ΝΔ ή ο κ. Βαρβιτσιώτης αν η κυρία που καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές της επιθέσεις στην Έλενα Ακρίτα και είναι πίσω από το τρολ Lexotanil, που επιτίθεται ειρωνευόμενη στους συγγενείς των Τεμπών, έχει μέχρι και σήμερα υπαλληλική σχέση με την εταιρεία Blue Skies που υποθάλπει την Ομάδα Αλήθειας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση.
Σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αναφορά σε ένα από αυτά, με την ονομασία «Lexotanil», που κατά καιρούς έχει συρθεί στα δικαστήρια από τη Έλενα Ακρίτα, με την Τομεάρχη Ισότητας και Δικαιωμάτων του κόμματος της Κουμουνδούρου να δικαιώνεται.
«Να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ΝΔ ή ο κ. Βαρβιτσιώτης αν η κυρία που καταδικάστηκε από τη δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές της επιθέσεις στην Έλενα Ακρίτα και είναι πίσω από το τρολ Lexotanil, που επιτίθεται ειρωνευόμενη στους συγγενείς των Τεμπών, έχει μέχρι και σήμερα υπαλληλική σχέση με την εταιρεία Blue Skies που υποθάλπει την Ομάδα Αλήθειας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Η αργυρώνητη από δημόσιο χρήμα οργάνωση “δολοφονίας χαρακτήρων” πρέπει να εξαρθρωθεί».
Πολάκης: «Φαγοπότι δημοσίου χρήματος»
Ο Παύλος Πολάκης, από την πλευρά του, με αναρτήσεις του στο Faceboοk, κάνει λόγο για «φαγοπότι δημοσίου χρήματος».
Σε δεύτερη ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης, τονίζει ότι: