Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η εταιρεία της κας Ρεβέκας Πιτσίκα φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά ποσό που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ. Η Πιτσίκα είναι επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ και είναι σύμβουλος στο γραφείου του πρωθυπουργού ως Προέδρου της ΝΔ για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού με προσωπική του απόφαση.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook, έφερε στο φως έγγραφα που αποδεικνύουν τα μεγάλα ποσά που εισέπραττε η Πιτσίκα μέσω της εταιρείας της. Όπως κατέγραψε στην ανάρτηση του:

  •  Ανάθεση στην εταιρεία της ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΙΤΣΙΚΑ για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στα ΕΛΤΑ για κάλυψη 56-70 θέσεων Συμβούλων – Ειδικών Συνεργατών, έναντι 287.000 ευρώ

 

  • Ανάθεση στην εταιρεία της ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΙΤΣΙΚΑ για παροχή υπηρεσιών στην ΕΡΤ για ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος της Απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού, έναντι 59.000 €

 

  • Ανάθεση στην εταιρεία της ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΙΤΣΙΚΑ για παροχή υπηρεσιών στον ΑΔΜΗΕ για μοντέλο ικανοτήτων, online testing και κάτι συνεντεύξεις, έναντι 90.000 €

 

 

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Μέρα με τη μέρα το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τις γαλάζιες ακρίδες του κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτεται σε όλη του έκταση.

Ενώ οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βγαίνει στο φως άλλη μια υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος από άτομα του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Η εταιρεία της κας Ρεβέκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Πρόκειται για δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, η οποία διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείου του ως Προέδρου της ΝΔ για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού με προσωπική του απόφαση.

Δηλαδή η “άριστη των αρίστων” αποδεικνύεται ένα ακόμη τρωκτικό που ροκανίζει το δημόσιο χρήμα προφανώς χάρη στις προσβάσεις που απέκτησε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη.

Θα περιμένουμε απαντήσεις. Ποιος έδωσε την εντολή και με ποια κριτήρια ώστε να εισπράξει αυτά τα ποσά η κα Πιτσίκα διαδοχικά με τρεις απευθείας αναθέσεις από ΕΛΤΑ, όπως και ο κ. Πάτσης, από ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ;

Και μετά τους πείραξε ο χαρακτηρισμός “γαλάζιες ακρίδες”. Όσο κρύβονται επιβεβαιώνουν το προφανές και εξοργιστικό. Ότι την ώρα που η κοινωνία δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, οι ίδιοι έχουν εξαπολύσει κυριολεκτικά γιουρούσι στο δημόσιο χρήμα».