Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χθεσινές συσκέψεις ολοκληρώθηκαν περίπου στις 9 το βράδυ, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος παραχώρησε δείπνο στους βουλευτές.
Οι γραμματείς του κόμματος συναντήθηκαν το Σάββατο με τον Εμπορικό Σύλλογο Σπετσών και το Συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών Σπετσών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στο πλαίσιο των εργασιών οι τομεάρχες, οι βουλευτές και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν εισηγήσεις σε πολυάριθμους τομείς άσκησης πολιτικής. Ακολούθησαν, οργανωμένες συζητήσεις με γνώμονα την κατάρτιση σχεδίου από την αξιωματική αντιπολίτευση για την ανασυγκρότηση του κράτους.
«Πολύ πιο ενωμένος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας από τις Σπέτσες, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι «είμαστε ενωμένοι».
Ο Όθωνας Ηλιόπουλος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκει τρόπους πάντα να καινοτομεί». Ο Γιώργος Καραμέρος είπε μεταξύ άλλων ότι «θελουμε να επανασυστηθούμε στους πολίτες, έγινε πολύ καλη δουλειά».
Στις κομματικές εργασίες στο νησί του Αργοσαρωνικού τελικά δεν πήραν μέρος μόνο ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη και η βουλεύτρια Μαρίνα Κοντοτόλη, για προσωπικούς και όχι πολιτικούς λόγους.