Εκκενώθηκε το μετρό στην Ηλιούπολη το απόγευμα της Κυριακής 6/4, καθώς γέμισε ο χώρος με καπνούς, με τους επιβάτες να βγαίνουν αναστατωμένοι από τον συρμό.

Το συμβάν προκάλεσε προβλήματα στην λειτουργία του μετρό, καθώς η κυκλοφορία στη Γραμμή 2  προσωρινά γινόταν στα τμήματα Ανθούπολη – Αγ. Δημήτριος και Αργυρούπολη – Ελληνικό, λόγω της τεχνικής βλάβης σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ. «Η τεχνική βλάβη αφορά συρμό του μετρό στον σταθμό Ηλιούπολη, όπου προκλήθηκε έκλυση καπνού», ανέφερε η ενημέρωση.

Αυτή την ώρα (23:00) η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε ολόκληρη τη Γραμμή 2 του Μετρό, ενώ με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ να αναφέρει πως ο συρμός αποσύρθηκε στο αμαξοστάσιο Σεπολίων για τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο.