Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκη Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν προτάσεις για «δύσκολες και σκληρές αποφάσεις», αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο για διεξαγωγή των αγώνων σε όλα τα αθλήματα χωρίς φιλάθλους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο μηρό. Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ασθενής είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα, Σάββατο 9/12, και υπόλοιποι 224 προσαχθέντες από τους συνολικά 424 προσαχθέντες μετά τα επεισόδια στο Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού των ΜΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα. Αρχικά είχαν αφεθεί 200 προσαχθέντες ελεύθεροι, ενώ σήμερα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι 224, χωρίς να γίνει κάποια σύλληψη.

Τις έρευνες ανέλαβαν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και το Τμήμα Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρου αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να διαλευκάνουν τις έρευνες.