Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα-Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Τα κάλαντα είπαν στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης» Ποντίων Νάουσας.

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υποδέχθηκε στα γραφεία του κόμματος την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και Βορειοηπειρωτικούς Συλλόγους υπό την αιγίδα της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τη δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Ανδρουλάκης μπήκε στην τάξη των μικρών μαθητών και συμμετείχε στα διαδραστικά τους παιχνίδια.

Χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα, ευχές και μουσικές γέμισαν το πρωί του Σαββάτου την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στην Περισσό, όπου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ άκουσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη χορωδία του «κόκκινου Αερόστατου» και αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Εκτός από το γνωστό σε όλους μας «καλήν εσπέραν άρχοντες», τα παιδιά και οι μουσικοί παρουσίασαν κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από την Πελοπόννησο, την Ικαρία και άλλες περιοχές της Ελλάδας.