Στο βίντεο με το υλικό του δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου που δημοσίευσαν τα ellinikahoaxes.gr, εμφανίζεται η φερόμενη εκπρόσωπος των διοργανωτών μπροστά στις σκάλες του κοινοβουλίου, και λίγο πριν το ξέσπασμα των εκτεταμένων επεισοδίων, να καλεί τον κόσμο να εισβάλει στο κτίριο για «να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας». 
 
«Να έρθουν εδώ πάνω, μην κάθεστε εκεί κάτω, για να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας που είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο» μετά ακολουθεί η προσπάθεια εισβολής ενώ στο βίντεο ακούγεται «ανοίχτε να μπούμε μέσα ρε». Παρακολουθήστε το βίντεο:
 
 
Στο τέλος του παραπάνω βίντεο, περιλαμβάνεται απόσπασμα από προηγούμενο βίντεο της Γ. Μπιτάκου, στο οποίο εμφανίζεται στο πλευρό της ο «Αφρικανός» που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, μετά από τη στοχοποίησή του από τους ίδιους τους «συναγωνιστές» του. Το βίντεο έχει δημοσιευτεί οκτώ ημέρες πριν από το συλλαλητήριο, και αποτελεί «κάλεσμα» της εθνικίστριας στο συλλαλητήριο. 
 
Αποσπάσματα του βίντεο δημοσίευσε από το πρωί της περασμένης Κυριακής το TPP στο άρθρο «Μπροστάρηδες και influencers του συλλαλητήριου για το Μακεδονικό», με την Γ. Μπιτάκου να υποστηρίζει πως «έχουμε πυρήνες παντού», πως «όλα τα παιδιά μου είναι ετοιμοπόλεμα και ετοιμόμαχα, και ετοιμάζονται για να δώσουν αν χρειαστεί και τη ζωή τους», ενώ αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για τους σχεδιασμούς της «ομάδας» της. Συγκεκριμένα, τονίζει πως «να ξέρετε… γιατί δεν μπορούν όλα να ειπωθούν βεβαίως δημόσια, ότι δεν θα κατεβούμε έτσι απλά. Κρατήστε μόνο αυτό, τίποτε άλλο…».

 
Συγκεκριμένα, στο σημείο 16.24 αναφέρει:
 

«Να κοιτάξουμε να ενημερώσουμε σωστά τα μίντια, να τους δώσουμε μια σωστή γραμμή για το πότε ακριβώς θα γίνει ότι είναι να γίνει και πως θα γίνει, κι ο καθένας να δουλέψει με τις ομάδες του, τους πυρήνες του, προσωπικα και σα “Διέξοδος” έχω την τιμή και τη χαρά να έχω πολλούς συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε κάνει πυρήνες παντού. Είναι όλα τα παιδιά μου ετοιμοπόλεμα και ετοιμόμαχα, και ετοιμάζονται για να δώσουν αν χρειαστεί και τη ζωή τους. Και δεν είναι λόγια υπερβολής αυτά. Εδώ που φτάσανε τα πράγματα αν χρειαστεί, ναι, θα δώσουμε και τη ζωή μας, όπως την έδωσε ο Κωνσταντίνος ο Κατσίφας. Που και στο δικό του το όνομα θα γίνει ότι είναι να γίνει από δω και πέρα. Και στο όνομα όλων όσων έχουνε θυσιαστεί από αναχαιτίσεις και από την έλλειψη ελληνοκεντρικής και πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου…» αναφέρει, μεταξύ άλλων. 

Σε άλλο σημείο (στο 23.10) η ίδια αναφέρει για τα σχέδια της ομάδας της:

«Είμαι πολύ περήφανη για τον λαό μας, πάντοτε τον πίστευα, ποτέ δεν τον κατηγόρησα όπως ακούω άλλους να κατηγορούν τον λαό. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί κάποιοι είναι μέσα στα σπίτια, ξέρω πάρα πολύ καλά όμως ότι θα βρουνε τη δύναμη για άλλη μια φορά να σηκώσουνε το κεφάλι και να βγούνε έξω και να παλέψουνε όποιοι κι αν είναι το τίμημα. Και να ξέρετε… γιατί δεν μπορούν όλα να ειπωθούν βεβαίως δημόσια, ότι δεν θα κατεβούμε έτσι απλά. Κρατήστε μόνο αυτό, τίποτε άλλο…» δηλώνει, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Στο ίδιο βίντεο, λίγα λεπτά αργότερα (στο σημείο 30.00), εμφανίζονται στο πλευρό της άτομα που φέρονται στην «ομάδα» της. Μεταξύ των ανθρώπων που εμφανίζονται, ο «Αφρικανός» που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια και βρέθηκε στο στόχαστρο των ίδιων των «συναγωνιστών» του ως «παρακρατικός», που δηλώνει «περήφανος Ναουσαίος» και πως «ήρθε η ώρα να λάβουμε αποφάσεις».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, στο ίδιο βίντεο, η Γ. Μπιτάκου αναφέρει πως βρίσκεται σε συνεννόηση για τις κινήσεις της με την Παμμακεδονική ΗΠΑ και τους πρώην και νυν προέδρους της, Δημήτρη Χατζή και Δημήτρη Φιλιππίδη, καθώς και με τον Πέτρο Γαλάτουλα, πρόεδρο των Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, γεγονός που δημιουργεί απορίες για την στάση των παραπάνω παραγόντων.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως απέτρεψε οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Βουλής και κατάλυσης της Δημοκρατίας από άτομα που κινούνταν με ειδικό εξοπλισμό, ακόμα και με χάρτες των σημείων εισόδου, την οποία εμπόδισαν οι αστυνομικές δυνάμεις