Ολοκληρώθηκε, χωρίς συμφωνία και με μεγάλο «αγκάθι» τη διεξαγωγή του Κυπέλλου, η συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και αντιπροσωπεία της ΦΙΦΑ, της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ. Σε περίπτωση ποδοσφαιρικού Grexit θα φταίει η ΕΠΟ, υποστηρίζει ο Κοντονής, επανέναρξη του κυπέλλου μέχρι την 1η Απριλίου ζητούν οι διεθνείς ποδοσφαιρικοί θεσμοί
Οι εκπρόσωποι των διεθνών ομοσπονδιών έδωσαν προθεσμία ως την 1η Απριλίου να αποφασιστεί η επανέναρξη του κυπέλλου, αλλιώς όλα είναι ανοιχτά για κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική και ειλικρινή συζήτηση, όμως δεν υπήρξε συμφωνία. Η FIFA και η UEFA ζήτησαν ως προϋπόθεση την άρση της απόφασης για τη ματαίωση του Κυπέλλου, το οποίο εμείς αποφασίσαμε να διακόψουμε για λόγους ασφαλείας». Τόνισε ακόμη ότι στη συνάντηση η ΕΠΟ του πρότεινε να πάρει πίσω την απόφαση ματαίωσης του κυπέλλου και η ίδια η ΕΠΟ να αποσύρει την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. «Εμείς δεν παίρνουμε θέση, αφού θα πρόκειται για μια μονομερή απόφαση της ΕΠΟ» υπογράμμισε.
Στον υφυπουργό προτάθηκε η διεξαγωγή του τελικού κεκλεισμένων των θυρών ή με ξένους διαιτητές. «Δεν υπάρχει σημείο επαφής και χρυσή τομή ανάμεσα σε πολιτεία και ΕΠΟ από τη στιγμή που επιχειρείται παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο», σχολίασε κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.