Σύμφωνα με την δικηγόρο της 18χρονης που την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να διαφύγει από το κολαστήριο της Ηλιούπολης, ο Δημήτρης Μπουγιούκος, ο αστυνομικός που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος και η Δικαιοσύνη έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του την Παρασκευή, αναμένεται να επιβαρυνθεί με ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του.

Κατά την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη, πρόκειται για μία ακόμα κοπέλα, η οποία φέρεται να αιχμαλωτίστηκε και να βασανίστηκε στα χέρια του, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να την απείλησε και να την εξέδιδε εξαναγκαστικά, καθώς και να την ανάγκασε να συμμετέχει σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου. Όπως αναφέρεται, η τέταρτη γυναίκα μετά τη 18χρονη, την πρώην σύζυγό του και μία ακόμα 25χρονη που τον έχουν καταγγείλει, φέρεται επίσης να χρειάστηκε να δραπετεύσει από αυτόν για να γλιτώσει.

Υπενθυμίζεται πως η δικηγόρος της πρώην συζύγου του, Ελισσάβετ Τσέρτου, δήλωσε την περασμένη Πέμπτη πως θα ζητούσε την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της, της οποίας την επιμέλεια φέρεται να είχε πάρει ο αστυνομικός. Όπως ανέφερε η δικηγόρος, η πρώην σύζυγος «εξαναγκάστηκε να δώσει με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής».

Το Σάββατο, η δικηγόρος της πρώην συζύγου προχώρησε σε νέες δηλώσεις για το θέμα του παιδιού, αναφέροντας πως η οικογένεια του 39χρονου φερόμενου μαστροπού μεθοδεύει διαδικασίες ώστε να κρατήσει εκείνη την επιμέλεια της 9χρονης, με «δικαιολογία» ότι η πρώην σύζυγος «είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει».

Αναλυτικά η δήλωση:

O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους «διέταξε» για άλλη μια φορά ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να «λάμψει» η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Την «πόρτα κλειστή» βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας, με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Οι συγγενείς του αστυνομικού προσπαθούν να κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει σαν «νέο θύμα» στο νέο τους «παιχνίδι» κρατώντας το μακριά από την μητέρα.

Εν τέλει, τι έχει γίνει; ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων περί ανάθεσης της επιμέλειας και παράτησε το ανήλικο τέκνο στους γονείς του ή η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα συμμετείχε στην ανατροφή του ανήλικου τέκνου του και ζούσαν σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι, όπως ο ίδιος δηλώνει επίσημα στο απολογητικό του υπόμνημα ενώπιον των Αρχών;

Ο πατέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει ακατάλληλη την μητέρα αυτή την φορά μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά; Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο σπίτι κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως τόσο η ίδια η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα όσο και ο κρατούμενος δήλωσαν επίσημα πως είχαν κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη αντίθετα από όσα ισχυρίζονται σήμερα οι συγγενείς του.

Περιμένουμε δικαίωση.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 39χρονου επίορκου αστυνομικού, μετά από έγκριση της Δικαιοσύνης, ώστε να ενεργοποιηθούν πιθανά θύματά του. Αξίζει να σημειωθεί πως τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης όπως ο ΣΚΑΙ δεν δίστασαν ακόμα και να μοντάρουν τις φωτογραφίες της αστυνομίας, ώστε να αφαιρέσουν το λογότυπο της εταιρείας πορνογραφικού περιεχομένου που είχε στην μπλούζα του, που είναι η ίδια εταιρεία με αυτήν στην οποία η 18χρονη δηλώνει πως εξαναγκάστηκε για να συμμετάσχει σε πορνογραφική ταινία.