«Επειδή στο ΠΑΣΟΚ έχουμε περάσει δύσκολες πολιτικές μάχες, σεβόμαστε την εσωτερική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δύσκολες οι εσωκομματικές μάχες και συνοδεύονται από σκληρά πλήγματα και δύσκολα συναισθήματα. Σεβόμαστε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παιρνούν μια δύσκολη στιγμή γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι σε σύγκρουση με τους ιδεολογικούς σου συντρόφους και το κόμμα σου να διαιρείται εν τέλει» τόνισε ο κ. Γλαβίνας.

«Φαίνεται ότι στις δημοσκοπήσεις ανεβαίνουμε διαρκώς» υπογράμμισε ερωτηθείς για τις σχετικές έρευνες της κοινής γνώμης.

Ως προς τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο κ. Γλαβίνας ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να επιτεθεί και να δείξει πολιτική απρέπεια απέναντι στον πρώην Πρωθυπουργό. Ο κ. Κασσελάκης δείχνει τάσεις -και θέλω να είμαι επιεικής σε πρώτο στάδιο μαζί του- λαϊκισμού με έντονα στοιχεία πολακισμού. Φαίνεται ότι αυτός ο πολιτικός ιός είναι ανθεκτικός και έχει διατηρηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ώριμη δημοκρατία σημαίνει ότι και τους αντιπάλους μας, τους πρώην Πρωθυπουργούς, πρέπει οι πολίτες και τα κόμματα να τους κρίνουν με δικαιοσύνη και όχι με εύκολα λόγια» συμπλήρωσε.