Όπως αναφέρει δημοσίευμα του news247.gr, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Νίκος Παπαουλάκης, συμμετείχε σε συνάντηση της ΝΔ  με τα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας ,στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στην συνάντηση η τομεάρχης Επικοινωνίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να πρότεινε στους  εκπροσώπους των ραδιοσταθμών να διατυπώσουν τις προτάσεις τους ώστε η  Αξιωματική Αντιπολίτευση να τις αξιοποιήσει ως θέσεις της  στην πρόταση νόμου που θα φέρει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται ραδιοτηλεοπτικές πηγές, ο Ν. Παπαουλάκης πήρε θέση δίπλα στην βουλευτή της ΝΔ σα να επρόκειτο για σύμβουλο της.

«Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική η ενέργεια του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ν. Παπαουλάκης δεν κρατά τα προσχήματα» ανέφεραν  κύκλοι της ΕΕΤΤ, ενώ ερμήνευσαν την κίνηση του ως κίνηση της «επόμενης μέρας» καθώς η θητεία του Ν. Παπαουλάκη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2017.


Υπερασπίστηκε τη στάση του η Α. Ασημακοπούλου

Η βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του κόμματος, Άννα Ασημακοπούλου, ρωτήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και υποστήριξε πως «για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξέφρασαν την έκπληξη τους για το ότι ένα στέλεχος ανεξάρτητης Αρχής παραβρίσκεται σε συνάντηση κομματικών στελεχών.