Μπερδεύει τη δικαστική απόφαση για Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς παραδέχεται ότι ήταν συνεργάτης του ο Μανιαδάκης ενώ η Δικαιοσύνη τον απάλλαξε επειδή έκρινε ότι δεν ήταν.

«Ο κ.Μανιαδάκης, συνεργάτης μου κατά το διάστημα της θητείας μου στο Υπουργείο Υγείας, εργαλειοποιήθηκε από την κα Τουλουπάκη και τελικά κατηγορήθηκε ως κομιστής χρημάτων της εταιρίας αυτής και σε μένα και σε άλλους. Απηλλάγη με βούλευμα ως απολύτως αθώος» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα λεπτά νωρίτερα ο συνήγορος του Νίκου Μανιαδάκη σε ανακοίνωσή του σημείωνε μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης του απαλλάχθηκε με το σκεπτικό ότι ουδέποτε διορίσθηκε Σύμβουλος των εκάστοτε Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών Υγείας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων πλέον είχε παραδεχτεί και παλαιότερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν άτυπος σύμβουλός του, ενώ στο φως είχαν έρθει και 13 mail μεταξύ τους κατά το διάστημα Αύγουστος 2013 – Ιούνιος 2014. Από τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των δύο φαινόταν πως ο κ. Μανιαδάκης είχε λόγο για τις τιμολογήσεις φαρμάκων.