Ο Έλληνας Υπουργός αναφέρθηκε σε σχέδιο πέντε σημείων για τη διαχείριση της κρίσης, που παρουσίασε στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών ΕΕ και κρατών-μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, με το οποίο συντάχθηκε ο Παλαιστίνιος ομόλογός του, δίνοντας έμφαση στη ανάγκη διάνοιξης ανθρωπιστικών διαδρόμων και προστασίας των αμάχων.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών μίλησαν για την ανάγκη να αποτραπεί κλιμάκωση της κρίσης σε περιφερειακό επίπεδο και συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 18/10 στην Αθήνα

Στις 6:15 μμ της Πέμπτης έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, έχουν οριστεί στα εξής σημεία:

Προπύλαια: Εργατικό Κέντρο Ανατολικής Αττικής, Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μαζικοί φορείς των δήμων του Πειραιά και της Ανατολικής Αττικής, Σύλλογοι Φοιτητών.

Παλαιά Βουλή: Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, Σωματεία και Ενώσεις Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών, Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων, μαζικοί φορείς των δήμων της Αττικής.