Τη Κυριακή 1/10 το ΜέΡΑ25 συμμετείχε στο Πανκαρδιτσιώτικο Συλλαλητήριο στον Παλαμά, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία, μαζί με αγροτικούς συλλόγους, εργατικά σωματεία & μαζικούς φορείς.

«Παρότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την φονική κακοκαιρία που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές περιουσιών, σήμερα το Κράτος δεν έχει προχωρήσει σε καμία πραγματική υποστήριξη. Τα ανοιχτά μέτωπα παραμένουν πολλά αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις επιλογές και τις προτεραιότητες του κρατικού μηχανισμού. Από τις πενιχρές αποζημιώσεις που έχουν προαναγγείλει, και ακόμα δεν έχουν κατατεθεί, μέχρι την παντελή έλλειψη υγιειονομικής φροντίδας, η κυβέρνηση στέκεται ανίκανη και αδρανής.

Απέναντι στη λεηλασία της φύσης και της ζωής μας, η αλληλεγγύη και η αυθόρμητη κινητοποίηση συμπολιτών είναι τα μοναδικά μέσα που έχουμε» σχολιάζει το ΜέΡΑ25, στην ανακοίνωσή του, και επισημαίνει πως «το επόμενο διάστημα κλιμάκια του κόμματος θα μεταβούν σε περισσότερες πληγείσες περιοχές ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτοψία για το εύρος των καταστροφών και να σταθούμε πλάι τους για την αποκατάσταση των ζημιών».