Οι συνεργάτες μας Χρήστος Ιωάννου και η Βασιλική Σιούτη έχουν επισημάνει όλες τις πτυχές του σκανδάλου στην Ελευθεροτυπία και στο περιοδικό MONO. Μέχρι λοιπόν να διαρρεύσει με κάποιο τρόπο το πόρισμα των 150 σελίδων μπορείτε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας διαβάζοντας τα παρακάτω ρεπορτάζ.

Στο μεταξύ αν παρατηρήσετε ότι τα περισσότερα ΜΜΕ ασχολούνται διακριτικά με την υπόθεση (μερικά από τα μεγαλύτερα δυσκολεύονται να πουν ακόμα και το όνομα Κοντομηνάς) σημειώστε ότι το ΤΤ τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει από 30 έως 35 εκατομμύρια ευρώ για διαφήμιση στα ΜΜΕ (μεγάλα και μικρά).

Οι επενδύσεις και τ' αδέλφια του
Εντονη δραστηριότητα επιδεικνύουν τους τελευταίους μήνες τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου. Το ενδιαφέρον τους στρέφεται κυρίως στις επενδύσεις. Ο Νίκος Παπανδρέου ασχολείται κυρίως με το θέμα των επενδύσεων από το εξωτερικό, ενώ ο Αντρίκος με τις «πράσινες επενδύσεις».

Οι «πράσινες» μπίζνες του Τ.Τ.
«Πράσινες» business ήθελε να κάνει η προηγούμενη, διορισμένη από τη Ν.Δ., διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ίδρυσε κοινή εταιρεία, την Post Bank Green Institute Α.Ε., με έναν ιδιώτη (50%-50%).

Ποια είναι η C&C και ο Κυριάκος Γριβέας
Ο Κυρ. Γριβέας δεν είναι τυχαίος άνθρωπος, αλλά πολυπράγμων και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Σπ. Παντελιά
Πολλά «γιατί» ακολουθούν την αποχώρηση του αντιπροέδρου, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, Σπύρου Παντελιά από το διοικητικό συμβούλιο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μαύρο τέλος στις «πράσινες» business του ΤΤ
ΑΔΟΞΑ και με οικονομικές επιπτώσεις έληξε η συνεργασία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την εταιρεία C&C International του επιχειρηματία Κυριάκου Γριβέα, η οποία αφορούσε έργα πράσινης ανάπτυξης.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ο γαλαντόμος πρόεδρός του
Εν μέσω κρίσης το ΤΤ προσέλαβε δημοσιογράφο  ως «σύμβουλο τέχνης» και αγόρασε  ειδικό ψυγείο  για κρασιά για το σπίτι του προέδρου του στην Κηφισιά.