Την άνανδρη επίθεση 15 θρασύδειλων φασιστοειδών σε φοιτήτρια του Γεωπονικού και στέλεχός της, κατήγγειλε η ΚΝΕ, την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού, 15 άτομα επιχείρησαν με βρισιές και σπρωξιές να τρομοκρατήσουν την κοπέλα και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Η ΚΝΕ καταγγέλλει επίσης, πως η ομάδα αυτών των ατόμων, ανήκει στη συμμορία «propatria» στην οποία συμμετέχουν αρκετοί γνώριμοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 16 Ιουνίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ:

Καταγγέλλουμε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών σε στέλεχος της ΚΝΕ, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, την Κυριακή 13/6 μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού.

Συγκεκριμένα μια ομάδα 15 θρασύδειλων “ψεκασμένων” της φασιστο-συμμορίας “propatria” επιχείρησαν με βρισιές και σπρωξιές να την τρομοκρατήσουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στον προπηλακισμό στελέχους του ΚΚΕ την ίδια μέρα στο Νέο Ηράκλειο και σε άλλες ενέργειες της συγκεκριμένης συμμορίας στην οποία συμμετέχουν αρκετοί γνώριμοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες!

Ξέρουμε ότι τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ για την οργάνωση της πάλης της νεολαίας, ενάντια στην ασφυκτική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Τους ενοχλεί ο αγώνας της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που τσακίζει τις ζωές μας, ενάντια στο νόμο – έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη και στο νέο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο.

Η ΚΝΕ σε αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσει ανεπιφύλαχτα να δίνει όλες τις δυνάμεις της. Οι προσπάθειες τρομοκράτησης απλά δυναμώνουν το πείσμα μας!

Έξω οι φασίστες από τις σχολές και τις γειτονιές μας! Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία στις 16 Ιούνη και στο Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στις 18 και 19 Ιούνη θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.