«Ζητώ τη στήριξη του διεθνούς ακροατηρίου. Το ΔΝΤ μας πιέζει πάρα πολύ, με τρόπο που δεν έχει νόημα. Που δεν έχει νόημα ούτε από οικονομική άποψη», επισήμανε. Σε ερώτημα αν αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε περικοπή συντάξεων σημείωσε ότι «θα κάνουμε ό,τι αναφέρεται στη συμφωνία του καλοκαιριού. Δεν θα κάνουμε τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο».
Στο πάνελ συμμετείχε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επίσης εμφανίστηκε αντίθετη με την περικοπή συντάξεων, αναφερόμενη ωστόσο στα ευγενή ταμεία, για τα οποία η ΝΔ όπως είπε έχει εκφράσει την θέση της αλλά «δεν θέλει να πειράξει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποτελούν την κομματική του πελατεία».
Στην εκπομπή “BBC World Questions: Europe and Greece”, του Τζόναθαν Ντίμπλεμπι μετείχαν επίσης η Δέσποινα Κουτσούμπα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και ο Γιόζεφ Γιάνινγκ επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις στο Βερολίνο.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε όλον τον κόσμο την Κυριακή από το World Service και μετείχαν πολίτες που έθεσαν ερωτήσεις.