Ένα ακόμα ανατριχιαστικό περιστατικό βιασμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Δευτέρα, καθώς 20χρονη τουρίστρια από την Αυστρία, η οποία βρίσκεται στη Σκιάθο για διακοπές βρέθηκε αντιμέτωπη με τέσσερις άνδρες το βράδυ της Παρασκευής, οι οποίοι όπως κατήγγειλε στη συνέχεια την κακοποίησαν σεξουαλικά από κοινού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-thessalia.gr, η κοπέλα, που διασκέδαζε σε μαγαζί της Σκιάθου, ακολούθησε με τη θέλησή της έναν 27χρονο νεαρό στο διαμέρισμά του, στο οποίο στη συνέχεια εμφανίστηκαν απροειδοποίητα ακόμη τρεις άνδρες, και στη συνέχεια την κακοποίησαν σεξουαλικά από κοινού.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη των τεσσάρων ανδρών ηλικίας 30, 28, 26 και 27 ετών, κατόπιν καταγγελίας που υπέβαλε η 20χρονη γυναίκα το Σάββατο στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου. Οι τέσσερις συλληφθέντες, που σύμφωνα με το δημοσίευμα ισχυρίζονται πως η σεξουαλική επαφή με την κοπέλα ήταν απόλυτα συναινετική, αναμένεται να παραπεμφθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.