Στη συνέντευξη Τύπου θα παρέμβουν και άλλα άτομα, μέλη πολιτικών οργανώσεων, που καταγγέλλουν ότι έχουν βασανιστεί από την Ελληνική Αστυνομία.

H νομική ομάδα που έχει αναλάβει την υπόθεση αποτελείται από τους Κ. Παπαδάκη, Ι. Κούρτοβικ, Α. Παπαρούσσου και τον Θανάση Καμπαγιάννη. Υπενθυμίζεται επίσης ότι μετά τις συνεντεύξεις που έχου δώσει για τον βασανισμό του, ο Α.Παπαζαχαρουδάκης έχει δώσει στη δημοσιότητα και φωτογραφίες – ντοκουμέντα, αλλά και την ιατρική γνωμάτευση του, ενώ έχει καταθέσει δυο φορές στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, στην Υπηρεσία του ζητήθηκε να αναγνωρίσει αυτούς που καταγγέλλει ως βασανιστές του, με βάση φωτογραφίες ταυτότητας, την ώρα που ο ίδιος έχει καταθέσει ότι φορούσαν κουκούλες, σε μία έρευνα που μοιάζει προσχηματική και με κωλύματα.

Σε σχετική του ανάρτηση για τη συνέντευξη Τύπου, ο Άρης Παπαζαχαρουδάκης γράφει:

Αφού για περίπου ένα δίμηνο απολαύσαμε την παρατεταμένη σιωπή του Εσωτερικών Υποθέσεων, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και της ίδιας της ΓΑΔΑ σε σχέση με τα πολύωρα βασανιστήρια σε μένα και τον Ο.Μ ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην φυλακή.

Αφού κυκλοφόρησε το φωτογραφικό υλικό των βασανισμών, τα χαρτιά νοσοκομείου αλλά και του ιατροδικαστή που πιστοποιούν τα τραύματα – που απέκτησα ένα μεσημέρι παίζοντας μπάλα.

Αφού τα ονόματα όσων είχαν υπηρεσία εκείνες τις ώρες είναι άγνωστα στην διεύθυνση της αστυνομίας και τον Χρυσοχοΐδη, οι κάμερες σε υπόγειο, 12ο και 7ο όροφο δέχτηκαν συντονισμένα επίθεση απο ρακούν που έφαγαν το υλικό και εγώ ο Δημήτρης Παπαζαχαρουδάκης αποδείχθηκα επαγγελματίας ψεύτης απο την Ιωάννα Γκελεστάθη.

Ήρθε η ώρα επιτέλους, μαζί με τον Ο.Μ να καταθέσουμε την μήνυσή μας στους βασανιστές μας. Με σκοπό να πετάξουμε το μπαλάκι στην ελληνική δικαιοσύνη ώστε να μας πεί και αυτή με την σειρά της, αν συναινεί και ποιά η γνώμη της για τα βασανιστήρια στην σύγχρονη δημοκρατία.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν στις 6:00 στο προαύλιο της Νομικής, εγώ και οι δικηγόροι μας (Άννυ Παπαρρούσου, Κώστας Παπαδάκης, Ιωάννα Κούρτοβικ, Θανάσης Καμπαγιάννης) θα είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις για όλα.

Αν σας πώ ότι θα καλύπτετε απο διαδικτυακό live streaming στην πλατφόρμα του The Press Project δεν θα έρθετε. Οπότε δεν θα σας το πώ.

Spoiler Alert: Στην συνέντευξη θα παρέμβουν και άλλοι ψεύτες απο πολιτικές οργανώσεις και όχι μόνο που ισχυρίζονται – ακούστε εδώ ψέματα – ότι έχουν βασανιστεί και αυτοί κατά το παρελθόν απο τα καμάρια του νόμου και της τάξης.