Η Λαμπρινή έχει την κεντρική δημοσιογραφική ευθύνη για την οργάνωση των επαφών μας στη Λατινική Αμερική. Ξέρουμε λοιπόν εκ των προτέρων από τα προηγούμενα ταξίδια της ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το να το φέρει εις πέρας σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Θέλουμε όμως να μην είναι η μόνη που το κάνει αυτό. Έτσι σε αυτή την αποστολή τη συνοδεύουν ο Νίκος Βεντούρας και ο Αλέξανδρος Γαστεράτος για να σας προσφέρουμε το πλήρες πακέτο γραπτών κειμένων, πληροφοριών, φωτογραφιών και βίντεο.

Με αυτή τη φωτογραφία λοιπόν ξεκινάει ένα ακόμη ταξίδι του ThePressProject.

Σας είμαστε ευγνώμονες για την οικονομική στήριξη και την εμπιστοσύνη και σας υποσχόμαστε δύο πράγματα: Το ένα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουμε στείλει εκεί θα σας φέρουν πίσω ρεπορτάζ που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

Το δεύτερο είναι ότι η εμπιστοσύνη σας θα δώσει σε αυτό το μέσο δύναμη για να κάνει ολοένα και περισσότερη, ολοένα και πιο ποιοτική δημοσιογραφία.

Θυμίζουμε τα ρεπορτάζ που έχουν ήδη κανονιστεί και φροντίζουμε να σας κλείσουμε το μάτι και να σας πούμε ότι θα υπάρξουν και άλλα:

  • Το μεγάλο Κογκρέσο των Εθνών στο Καράμπομπο, με συμμετοχή ακτιβιστών (ιθαγενικών, φεμινιστικών, οικολογικών, αντιαποικιοκρατικών, κοινωνικών κ.α. κινημάτων) από 166 χώρες του κόσμου.
  • Το Κογκρέσο γίνεται για να γιορταστούν τα 200 χρόνια της Μπολιβαριανής Επανάστασης, της μεγάλης αυτής νίκης των λαών της Λατινικής Αμερικής κατά της αποικιοκρατίας.
  • Τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα πρόνοιας, κάτω από το βάρος των πολυετών κυρώσεων και του εμπάργκο – ένα σύστημα πρόνοιας που στηρίζεται στις γυναίκες της Βενεζουέλας.
  • Το σύστημα υγείας και αντιμετώπισης του κορονοϊού που έχουν δημιουργήσει στη Βενεζουέλα οι Γιατροί της Κούβας.Το εκλογικό σύστημα της Βενεζουέλας που έχει δεχθεί επικρίσεις από το διεθνή συστημικό Τύπο.
  • Συνέντευξη με τους θρυλικούς ψαράδες που διέκοψαν την επιχείρηση Γεδεών και συνέλαβαν τους Αμερικανούς μισθοφόρους και τους «υποστηρικτές» του Γουαϊδό από το Μαϊάμι.

Επίσης θέλουμε να σας πούμε ότι έχουν ήδη καλυφθεί τα χρήματα για τα βασικά έξοδα. Μόλις καλυφθούν και οι αμοιβές των συντελεστών θα σας ανακοινώσουμε ότι μπορείτε να σταματήσετε να δίνετε λεφτά για την αποστολή και να ξεκινήσετε είτε με μία καινούργια συνδρομή είτε με μία ακόμη μεγαλύτερη συνδρομή, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα!

Γράψτε στην αιτιολογία ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ και τον αριθμό παραγγελίας για την απόδειξη και καταθέστε τα χρήματα εδώ:
https://community.thepressproject.gr/