Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έφερε την περόνη η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί.
Παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται, ενώ η ασφάλεια διεξάγει προανάκριση.
Χειροβομβίδα σε σπίτι εκδότη στα Βριλήσσια
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται χειροβομβίδα που βρέθηκε νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρίας MK MEDIA Group στα Βριλήσσια.
Σε χρειαζόμαστε
Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις
Πολιτική Σχολιασμού