Συνέντευξη στον Ορέστη Βέλμαχο 

 

Επιστρέφοντας στην «κανονικότητα της κανονικότητας» στο ΤΡΙΑΝΟΝ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αποκαλύπτει τις προτιμήσεις του στους υπουργούς της κυβέρνησης των «λουμπεναριών και σκυλάδων» της Νέας Δημοκρατίας, τον διάλογο του με τον Γιάνη Βαρουφάκη και την αντίδραση του πρώην υπουργού Οικονομικών όταν τον «καληνύχτισε» για το μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μιλά για τη δήθεν αστική παιδεία, τα «σούργελα» της ακροδεξιάς, που «δένουν» με τους επικίνδυνους τηλεπωλητές, αλλά και το ψώνιο της Κεραμέως.

Πώς θα ήταν τα πράγματα στη χώρα αν το μόνο που μας ένοιαζε θα ήταν να πιούμε κρασιά και να φάμε προβατίνα μαζί με τον Κουτσούμπα και γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορούσε να «κολυμπήσει» καλύτερα μέσα στο ψέμα από τον «δυστυχισμένο» Αλέξη Τσίπρα; Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΤΡΡ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αφήνει στην άκρη τα σχέδια για ανάπτυξη τον χειμώνα και μας προτείνει να προμηθευτούμε με γάζες και μαλόξ.

Επιστροφή στην κανονικότητα πάλι. Δεν μας έφτανε η πρώτη φορά;

Αστειεύεσαι; Πού να φτάσει τέτοια κανονικότητα; Αρχικά, αυτό ήταν και το προεκλογικό σύνθημα του Κυριάκου να θυμίσουμε. Ε, μετά ήρθε και ο κορονοϊός και τα έσκισε όλα. Τώρα έχουμε την κανονικότητα της κανονικότητας.

Σύνθημα του Μητσοτάκη βέβαια ήταν και το «Δουλειές, Δουλειές, Δουλειές». Δεν φαίνεται να πηγαίνει και πολύ καλά αυτό, πέρα από συγκεκριμένες κατηγορίες και μια μερίδα ΜΜΕ..

Βεβαίως και λειτουργεί το σύνθημα αυτό. Αν διαβάσεις κάτι «μαγειρεμένα» στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της κυβέρνησης. Είχα βγάλει και στο youtube ένα βίντεο που έλεγα για την τηλεκατάρτιση και το πώς είχε παρουσιαστεί από τον Βρούτση. Έλεγα λοιπόν ότι είχε βάλει στοίχημα ο Μητσοτάκης για τον Βρούτση ότι θα καταφέρει να σπάσει το 30% στην ανεργία και να ξέρεις στα ψιλά γράμματα της συμφωνίας που υπέγραψε η κυβέρνηση είναι ότι ο υπουργός που θα το καταφέρει αυτό, θα μπορεί να έχει πάντα ελεύθερο μπουφέ στον ΣΕΒ.

Μέχρι να έρθει ο κορονοϊός όμως, δεν είχε εκπληρώσει τις υποσχέσεις για δουλειές, ανάπτυξη, μπουλντόζες κλπ;

Ναι σε όλα! Ό,τι πεις! Πέρα από την πλάκα, σε αυτό που λέμε για τις μπουλντόζες και την «ανάπτυξη» όπως την έχουν αυτοί στο μυαλό τους, έρχεται η καταστροφή για τα πάντα. Την οικονομική καταστροφή μπορείς να την αλλάξεις, τη φυσική καταστροφή δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να την αλλάξεις. Να λέμε πάλι καλά που αυτός ο άχρηστος εκεί ο τηλεπωλητής δεν έχει βάλει μπουλντόζες στο Ελληνικό. Όσο δεν μπαίνουν μπουλντόζες στο Ελληνικό, μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή με μια κανονική κυβέρνηση μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο πάρκο για τον λαό.

Τι θεωρείς κανονική κυβέρνηση;

Κανονική κυβέρνηση είναι μόνο μια λαϊκή κυβέρνηση. Μόνο οι λαϊκές κυβερνήσεις είναι κανονικές κυβερνήσεις. Στην Κούβα μόνο έχουμε τέτοια. Έχουμε πουθενά αλλού και το χάνω;

Στη Β. Κορέα;

Λαϊκή δημοκρατία που μεταφέρεται από τον μπαμπά στον γιο; Όχι μωρέ, αστείο είναι. Τέτοια δημοκρατία έχουμε και εδώ και καλό είναι να μην κοροϊδεύουμε τη δημοκρατία της Βορείου Κορέας, επειδή εμείς έχουμε και παράδοση εδώ πέρα. Παπανδρέου, Καραμανλής, Μητσοτάκης.. Ας τα κοροϊδέψει κανένας άλλος αυτά, εμάς δεν μας παίρνει.

Πώς την κρίνεις την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Αναμενόμενη. Απολύτως αναμενόμενα όσα κάνουν. Δεν έχουν παιδεία οι άνθρωποι. Είναι ντουγάνια ρε παιδί μου, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις και τίποτα άλλο από το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν τη χώρα. Περιμένεις να ανέβουν στην εξουσία και να φάνε και τα πόμολα. Αλλά τέτοια ντουγάνια ρε παιδί μου, δύσκολο να βρεις. Εδώ βγήκε ο Κικίλιας και είπε για βαλίτσες με μετρητά. Μπορεί και προηγούμενοι για κρατικές δουλειές να διακινούσαν βαλίτσες με μετρητά, αλλά αυτοί εδώ είναι άλλο πράγμα. Ρε παιδί μου, η αστική τάξη στην Ελλάδα είναι «λίγο Κρασί, λίγο Ναζί και το ΕΣΠΑ μου».

Μιας και αναφέρθηκες σε παιδεία, πώς το βλέπεις το νομοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα από τη Νίκη Κεραμέως;

Εμένα η κριτική σε πρόσωπα δεν μου αρέσει, αλλά υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Και η Κεραμέως είναι μια από αυτές τις εξαιρέσεις… Δεν ξέρω για τα πτυχία της και ούτε με νοιάζει, όμως βγάζει μάτι από χιλιόμετρο ότι η γυναίκα ζηλεύει και την τελευταία τηλεπερσόνα – πανελίστρια σε μεσημεριανάδικο. Μιλάμε για ψώνιο τελείως. Μιλάμε για υπουργό που βγήκε και είπε πως οι πρώτες τρεις λέξεις που είπε ο μικρός της γιος ήταν «Μαμά, Μπαμπά, Κυριάκος». Για το νομοσχέδιο δεν το συζητάμε, είναι σαν το κόμμα του Κασιδιάρη. ΓΤΠ καβάλα. Υπάρχουν και πράγματα που είναι εντελώς εκτός λογικής ρε παιδί μου, όπως μετά από lockdown να αυξάνεις από την επόμενη σχολική χρονιά τον αριθμό των παιδιών στις τάξεις.

Είπαμε τώρα για Κεραμέως και Γεωργιάδη. Ξεχώρισε τους αγαπημένους σου υπουργούς

Σίγουρα Κεραμέως. Σίγουρα και Πέτσας που είναι το νο2 ψώνιο της κυβέρνησης. Μιλάμε για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που έβαλε τα κανάλια να του κάνουν ρεπορτάζ για το κούρεμα στον κήπο του. Ρε παιδί μου για τον Τανιμανίδη και την Μπόμπα το καταλαβαίνεις. Εξαφανίστηκαν στην καραντίνα και μέσα στο θολό τους το μυαλό έβαλαν ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μείνουν ενεργοί στη δημοσιότητα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βάλει να του κάνουν ρεπορτάζ ότι κουρεύτηκε στον κήπο του; Μα πόσο φελλός πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό; Ε, τι άλλο να πω για τους υπουργούς; Εντάξει η πολιτική και αυτής και της προηγούμενης κυβέρνησης είναι ίδια, οπότε από κάπου πρέπει να πιαστούμε και εμείς οι σατιρικοί για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Σας δίνει όμως αρκετή δουλειά η κυβέρνηση…

Ε βέβαια! Η καλύτερη μας είναι!

Σας δίνει περισσότερο υλικό από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

Καλοί ήταν και αυτοί, αλλά είχαν μικρό πάγκο, Αν έχεις ομάδα με 16 παίκτες, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τον προπονητή. Είχε κάποιους σταρ αλλά τους έδιωξε από νωρίς.

Ποιο πολιτικό πρόσωπο ήταν το αγαπημένο σου από ΣΥΡΙΖΑ;

Σίγουρα ο Βαρουφάκης γιατί έχει προσωπικότητα και το έχω πει και στον ίδιο από κοντά. Στη σάτιρα χρειάζεται ή να είναι κάποιος πολύ γελοίος, έχω ήδη αναφέρει 2-3, ή να έχεις προσωπικότητα για να ασχοληθείς. Ο Βαρουφάκης έχει πολλούς θαυμαστές και ακόμα περισσότερους  που τον πολεμούν. Τον έχω συναντήσει μια φορά στη ζωή μου, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και μας είχε συστήσει μια γνωστή μου που του είχε πει ότι τον σατιρίζω. Με ρώτησε «πώς πάνε τα πράγματα για σένα». Εκεί καταλαβαίνεις ότι ο άλλος αν και είναι πετυχημένος και έχει λεφτά, μπορεί να ενδιαφερθεί και να ρωτήσει και τον άλλο τι κάνει στη δική του ζωή και τι περνάει. Εκεί είναι η διαφορά σε σχέση με αυτούς που έχουν γεννηθεί μέσα στα λεφτά και μόλις γνωρίζουν τον άλλο τον ρωτάνε «πώς είσαι». Πώς  θες να είναι ρε συ αυτός που βγάζει 500 ευρώ τον μήνα;

Όταν κάποιος έχει ισχυρή προσωπικότητα μπορεί να τον χαρακτηρίσεις και ψώνιο βέβαια. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση, ήταν που πήγα να κάνω μια τσαχπινιά όταν χαιρετηθήκαμε και μου είπε ότι πρέπει να πάω για ύπνο. Του λέω «Γιάνη για ύπνο να πας, για να υπογράψεις μνημόνια μην πας». Εκεί άλλαξε όλο το βλέμμα και το ύφος του και μου είπε με τουπέ, σαν σταρ ρε παιδί μου, ότι «Εγώ αποκλείεται να πάω για μνημόνια». Ήταν όμως τέτοιο το ύφος του και το τουπέ που άφηνε μεγάλη «ουρά», σαν να μου λέει «οι άλλοι μάλλον το έχουν υπογράψει με χέρια και με πόδια».

Σχόλια για τους πολιτικούς αρχηγούς. Ξεκίνα με Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Μητσοτάκης είναι Μητσοτάκης. Δεν είναι δύσκολο να μάθεις τι εστί Μητσοτάκης και αν δεν ξέρεις τι εστί Μητσοτάκης τότε οι Μητσοτάκηδες έχουν κάνει πολύ καλά τη δουλειά τους. Εντάξει, με τον Κυριάκο έχω ανταλλάξει και μηνύματα. Το 2017 ξεκινούσα παραστάσεις σε έναν χώρο στον Πειραιά και είχα δώσει τότε μια συνέντευξη στην οποία είχα πει ότι ο αγαπημένος μου κωμικός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την επόμενη μέρα που κυκλοφόρησε η εφημερίδα, πήρα SMS από άγνωστο αριθμό που έλεγε:«Αγαπητέ Χριστόφορε, καθώς κάνουμε την ίδια δουλειά, θα ήθελα να πιούμε από κοντά έναν καφέ». Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αφού το έψαξα, διασταύρωσα από γνωστό μου που ήταν τότε διευθυντής σε πολύ μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό ότι ήταν το προσωπικό του τηλέφωνο. Μάλιστα μου είπε αυτός ο γνωστός μου ότι είναι μεγάλη σου τιμή που το ζητά προσωπικά και πρέπει να τον συναντήσεις και του απάντησα ότι δεν πρόκειται να το κάνω. Έστειλα λοιπόν SMS που έλεγε «αγαπητέ Κυριάκο, ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά από τη στιγμή που κάνουμε την ίδια δουλειά, καταλαβαίνεται ότι από τη στιγμή που η δουλειά του κωμικού είναι να σατιρίζει την εξουσία, ή εσείς θα πρέπει να αλλάξετε δουλειά ή εγώ». Και μου απάντησε στο καπάκι «κρίμα αλλά το καταλαβαίνω θα είχες και καλές ατάκες για τη δουλειά σου. Καλή συνέχεια».

Για τον Τσίπρα;

Εντελώς αυθαιρέτα, κρίνω ότι ο Τσίπρας δεν πρόκειται ποτέ να έστελνε τέτοιο μήνυμα. Αν με ρωτούσες τι πιστεύω για αυτό τον άνθρωπο, θα σου έλεγα να μας κλειδώσεις μια εβδομάδα σε ένα σπίτι κάπου μόνους μας και θα σου απαντήσω μετά. Έχω δει πολύ λίγα στοιχεία ειλικρίνειας πάνω του και για αυτό πιστεύω ότι είναι ένα δυστυχισμένο άτομο. Πρόσεξε, δεν τον ξέρω καθόλου και δεν ξέρω κανέναν που να τον γνωρίζει προσωπικά για τον ψαρέψω. Αλλά από αυτά που έχω δει στη μέχρι τώρα πολιτική του διαδρομή, πιστεύω ότι σε κάθε φάση απλά προέβαλε κάτι.

Δεν είναι αριστερός ο Τσίπρας; Δεν είχε έρθει στην εξουσία ως «πρώτη φορά αριστερά»;

Ο Τσίπρας αριστερός; Όχι βέβαια. Κοίτα, κάποτε μας είχαν φέρει ένα αριστερό μπακ στην ΑΕΚ. Δεν αμυνόταν, δεν έκοβε, δεν σέντραρε, δεν έκανε καμία από τις δουλειές που πρέπει να κάνει ένα αριστερό μπακ. Ωστόσο, η ομάδα τον είχε αγοράσει, τον είχε παρουσιάσει και στις εφημερίδες γραφόταν ως αριστερό μπακ. Ε, κάπως έτσι και με τον Τσίπρα.

Δεν είχε διαφορές η κυβέρνηση του με τις προηγούμενες κυβερνήσεις;

Υπάρχει μια μόνο διαφορά, που δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί και ακόμα βλέπουμε τα πρώτα «ψιλά», είναι ότι αυτοί εδώ θα φάνε και τα πόμολα που λένε και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν. Μπορεί και να μη το μάθουμε ποτέ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο, αλλά εγώ κρατά και κάποια επιφύλαξη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε για διάφορες πολιτικές «βρωμοδουλειές» που έχουν κάνει, αλλά κάτι τέτοιο δεν το ξέρουμε.

Έχουν το ίδιο πολιτικό πρόσημο δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, στην οποία αποδίδεται ακροδεξιό πρόσημο.

Όχι, έχουν και διαφορές. Τον Πάνο Καμμένο, τη Ραχήλ Μακρή, τον Τέρενς Κουίκ. Μιλάμε για καρα – ακροδεξιούς

Εφάρμοσε η κυβέρνηση τους ακροδεξιές πολιτικές;

Όχι γιατί τα παιδιά ήταν μαζεμένα, ήταν καταπιεσμένα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ η σάτιρα αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης για παράδειγμα δεν μπορεί να κρύψει αυτό που έχει μέσα του.

Το ακροδεξιό στοιχείο εννοείς;

Τι ακροδεξιός, απλά ακροδεξιός; Ο Γεωργιάδης ή ο Μπογδάνος, μιλάμε τώρα για σούργελα δηλαδή, αυτά δεν μπορούν να τα κρατήσουν με τίποτα, θέλουν να βγουν να το ουρλιάζουν. Το έχω δει το όραμα, το έχω βάλει και στην παράσταση, ότι το βράδυ που τους μάζεψε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου για να τους ανακοινώσει ότι επιβάλουν lockdown, είναι δεδομένο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κρατιόταν και κοπανιόταν από τη χαρά του και τον ρώτησε «και πότε θα βγάλουμε τα τανκς;». Θεωρώ δεδομένο ότι αυτό το πράγμα έχει γίνει. Φαντάζομαι τον Βορίδη να του λέει «έλα Άδωνι συγκρατήσου λίγο, δεν θα βγάλουμε καμία μέρα τα τανκς στους δρόμους» και τον Άδωνι να απαντάει «οκ, θα τα βγάλουμε νύκτα;» Σκέψου δηλαδή τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη όταν τους ανακοινώνουν ότι θα κρατήσουν τον λαό κλειδωμένο στα σπίτια και για να βγαίνει έξω θα πρέπει να στέλνει SMS και να τον ελέγχει η αστυνομία. Πρέπει να ξεκίνησαν να χορεύουν και να πίνουν κοκτέιλ και να λένε ο ένας στον άλλον «μαλάκα μου, τι στιγμές ζούμε».

Για το πολιτικό εκτόπισμα της Φώφης Γεννηματά τι έχεις να πεις;

Στεναχωριέμαι για τη Φώφη τη Γεννηματά. Αντί να κάτσει σε κανα εξοχικό και να ασχολείται με τα χόμπι της, κάθεται και σέρνεται… Όχι, κανένα πολιτικό εκτόπισμα δεν έχει φυσικά η Γεννηματά. Πέρα από την πλάκα,το ότι υπάρχουν ακόμα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνει όλους μας, ολόκληρο τον ελληνικό να ντρέπεται. Στην πραγματικότητα για κάθε αστείο που λέω για ένα από αυτά τα δύο κόμματα, κρύβεται ένα βουνό χριστοπαναγίες. Και για εμένα φυσικά, αλλά και για τους συμπολίτες μου.

Τώρα πλέον έχουμε και τον Βελόπουλο ως πολιτικό αρχηγό στη Βουλή…

Έχω γνωρίσει έναν πανεπιστημιακό πρόσφατα που μου είπε ότι τα πιο επικίνδυνα άτομα είναι οι τηλεπωλητές. Μου είχε πει ότι όταν ήταν πιτσιρικάς έκανε τον πωλητή για να μπορέσει να πληρώσει το νοίκι του. Μου λέει κάποια στιγμή «άνοιξα και είδα αυτά που έγραφαν οι εγκυκλοπαίδειες που πουλούσα. Αυτά όχι εγκυκλοπαίδειες δεν ήταν, ούτε για προσάναμμα στο τζάκι δεν ήταν. Έτσι για μια εβδομάδα πουλούσα ψέμματα σε ηλικιωμένους και δεν μπόρεσα να ζήσω δεύτερη εβδομάδα με αυτό και τα παράτησα. Ο τηλεπωλητής παγκοσμίως είναι ένα άτομο που προσπαθεί κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ να κοροϊδέψει ηλικιωμένους ανθρώπους που είναι κλειδωμένοι σπίτια τους». Φαντάσου τι ψυχή έχουν αυτά τα άτομα. Εγώ γελάω με τον Βελόπουλο και το έχω στις παραστάσεις μου. Αλλά πρόκειται για πραγματικά πάρα πολύ επικίνδυνα άτομα, δεν έχουν όρια. Άτομα σαν τον Βελόπουλο και τον Γεωργιάδη που βγαίνουν να κοροϊδέψουν ανθρώπους για να αγοράσουν μαλακίες, δεν έχουν κανένα όριο στη ζωή τους.

Για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, που είναι «απαρχαιωμένος»;

Λατρεία ο Μήτσος! Λένε ότι δεν είναι αυτός που πρέπει να εκπροσωπεί το κόμμα της εργατιάς γιατί είναι κομματικό στέλεχος, όχι όπως ο Παφίλης που ήταν οικοδόμος στα νιάτα του και φαίνεται και από τον τρόπο που μιλάει.

Η μομφή είναι πως πρόκειται για παιδί του κομματικού σωλήνα…

Μα ακριβώς ρε παιδιά. Όταν έρθει ο Σοσιαλισμός όλοι τη ζωή του Μήτσου θα κάνουμε: Συζήτηση, προβατίνα, παϊδάκι, καλό κρασί, δύο ζεϊμπέκικα το βράδυ και νάνι.

Για την έντονη κριτική που γίνεται στο ΚΚΕ  κριτική εκ του ασφαλούς αντί να συμμετέχει σε μια αριστερή κυβέρνηση;

Ποια αριστερή η κυβέρνηση; Η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να τσίμπησε με Τσίπρα ότι είναι δήθεν αριστερός, αλλά η δική μου η γενιά που είναι πιο υποψιασμένη, είχε ζήσει Ανδρέα Παπανδρέου. Ήμουν μικρός τότε, αλλά όποιος έχει διάθεση καταλαβαίνει αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Ποιος Τσίπρας και «γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ»; Ξέρεις τι έλεγε το στόμα του Ανδρέα; Οι άνθρωποι που τον άκουγαν από κάτω πάθαιναν παράκρουση και ούρλιαζαν. Νόμιζαν ότι ο τύπος θα ζωστεί με φυσεκλίκια και θα πάει να πέσει στη «φωτιά» σαν τον Τσε Γκεβάρα. Και αυτή είναι η ποιοτική διαφορά τους.

Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε Παπανδρέου και Τσίπρα;

Τον πρώτο έκαναν πέντε χρόνια για να τον καταλάβουν, τον άλλον τον κατάλαβαν σε πέντε μήνες. Η ποιοτική διαφορά είναι στο πόσο κάποιος είναι αυτός που είναι, σε αντίθεση με αυτόν που το παίζει αυτό που είναι. Ο Παπανδρέου ήταν όντως αυτό που πούλαγε: Ήταν συνειδητός παπατζής και απατεώνας, αλλά το ζούσε και είχε βρει τον ρόλο του, οπότε κάποιος θα μπορούσε πολύ εύκολα να τον πιστέψει. Απορώ όμως με όσους πίστεψαν τον Τσίπρα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο επόμενο περιοδικό «Ζήν» του ΤΡΡ

Πληροφορίες παράστασης:

ΤΡΙΑΝΟΝ

Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Tηλ.: +30 210 8215469

Τετάρτες: 03, 10, 17 & 24 Ιουνίου.

Έναρξη: 21:00

Διάρκεια: 90’

Γενική Τιμή εισιτηρίου Θέασης: 12€

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 8€

Προπώληση στα Ταμεία του Τριανόν και στο https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/open-air-trianon/x-zaralikos-epistrofi-stin-kanonikotita/

Links:

Site: https://zaralikos.gr/

FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos/

Youtube: https://www.youtube.com/user/zaraleaksTV

Twitter: https://twitter.com/zaralikos