«Έρχεται ο Στρατός, μοιράζει κουβέρτες. Τρέμουμε. Ένας άλλος μου έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό να πιω τα χάπια μου για την καρδιά και την πίεση. Πετρέλαιο δεν έχω. Δεν μπορώ, τρέμω, θα μείνω. Ο άλλος ο κύριος εδώ πέρα έχει άσθμα. Τι να τον κάνω; 75 ετών. Και δεν έρχονται οι άνθρωποι 70 μέτρα από τα διόδια με τέσσερα φτυάρια;», ανέφερε ο κ. Χρήστος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν έχει περάσει κάποιος να ρωτήσει αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάτι, απάντησε: «Κανένας απολύτως. Ντρέπομαι για την παιδεία του πρωθυπουργού και των υπουργών. Ντρέπομαι και λυπάμαι».

Στη συνέχεια είπε: «Πεθαίνουν άνθρωποι εδώ πέρα. Θύματα θέλουνε; Πέστε τους να δείξουν έλεος. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει εδώ. Είναι φοβερό πράγμα. Δεν υπάρχουμε γι’ αυτούς εμείς όλοι; Σώστε μας! Μέσα στο αυτοκίνητο είμαστε δύο, ο ένας 75 χρονών με άσθμα, ο άλλος με καρδιά και πίεση. Τρέμουμε!».

Ευτυχώς, η περιπέτεια του 75χρονου και του συνεπιβάτη του είχε αίσιο τέλος, καθώς στη συνέχεια ο κ. Χρήστος επικοινώνησε με τον σταθμό και ενημέρωσε ότι αμφότεροι απεγκλωβίστηκαν. «Αν δεν ήσασταν εσείς, θα είχαμε πεθάνει εδώ», ανέφερε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.

Σε νεότερη σύνδεση με τον ΣΚΑΪ, ο 75χρονος δήλωσε πλέον καλά, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για όσους παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, σχεδόν ένα 24ωρο μετά.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, μετά από 22 ώρες έκαναν την εμφάνισή τους δυνάμεις για την παροχή βοήθειας και τον απεγκλωβισμό των πολιτών.

“Τώρα έρχονται, μετά από 22 ώρες. Πού ήταν; Γιατί κορόιδευαν τον κόσμο; Γιατί έλεγαν ψέματα; Αλλά ήθελαν να πάνε να ξαπλώσουν στο σπίτι τους κι εμείς να έχουμε πάθει υποθερμία”, δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.