
Στις 30 Οκτωβρίου, στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας, στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου, οι Harika Kızılkaya, ο Burak Ağarmış, ο Özkan Güzel και ο Erdoğan Çakır σφαγιάστηκαν, όπως ανακοίνωσε η συλλογικότητα αλληλεγγύης κρατουμένων και διωκόμενων TAYED. Το Λαϊκό Μέτωπο καλεί σε συγκέντρωση σήμερα στις 18:00 στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα.
Οι Τούρκοι αγωνιστές Harika Kızılkaya, ο Burak Ağarmış, ο Özkan Güzel και ο Erdoğan Çakır, ήταν Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες εκδιωγμένοι από το ερντογανικό καθεστώς. Η Harika και ο Burak έγιναν γνωστοί από τη δίκη των 11 Τούρκων αγωνιστών, αφού αρχικά καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη πρωτοδίκως για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, έως ότου να αθωωθούν στο Εφετείο, απόφαση η οποία εν τέλει ζήτησε να αναιρεθεί ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης
Όπως αναφέρει το Λαϊκό Μέτωπο, τόσο η Harika και ο Burak όσο και άλλοι δύο Τούρκοι αγωνιστές έπεσαν νεκροί στις όχθες του ποταμού Έβρου σε τουρκικό έδαφος, με τις συνθήκες της δολοφονίας τους να μην έχουν διευκρινιστεί. Ακόμη καταγγέλλεται ότι μετά από τρεις ημέρες από τη δολοφονία, δεν έχουν παραδοθεί τα σώματά τους στα οικεία τους πρόσωπα.
Το Λαϊκό Μέτωπο καλεί σήμερα 3/11 στις 18:00 σε πορεία διαμαρτυρίας στην Τουρκική Πρεσβεία.
«Ο φασισμός της κυβέρνησης του AKP με τις σφαγές επαναστατών, δεν θα καταστρέψει την ελπίδα της επανάστασης και του σοσιαλισμού. Θα συνεχίσουμε να είμαστε η ελπίδα και να μεγαλώνουμε την ελπίδα στα εδάφη της Τουρκίας. Περιμένουμε τους ανθρώπους μας από την Τουρκία και τους Έλληνες φίλους και συντρόφους μας στη διαδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε, μπροστά από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.
Ημερομηνία 3 Νοέμβρη
Ώρα: 18:00
HARIKA KIZILKAYA – ΑΘΑΝΑΤΗ
BURAC AGARMIS – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
OZKAN GUZEL – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ERDOGAN CAKIR – ΑΘΑΝΑΤΟΣ»
Ο θάνατός τους σκόρπισε τη θλίψη. To Halkin Sesi Radyo έγραψε: «Θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε αν ήθελαν. (…) Έγιναν επαναστάτες. Τα έκαναν όλα. Έγιναν ελπίδα».
“Θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε αν ήθελαν.
Θα μπορούσαν να είναι ο καλύτερος δάσκαλος, ο καλύτερος δικηγόρος, θα μπορούσαν να τραγουδήσουν το πιο όμορφο λαϊκό τραγούδι, θα μπορούσαν να γυρίσουν την καλύτερη ταινία, η Χαρίκα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε αυτήν.
Ο Μπουράκ θα μπορούσε να πάει στο διάστημα αν το ήθελε.
Έγιναν επαναστάτες. Τα έκαναν όλα. Έγιναν ελπίδα”.
94% δηλώνει ανικανοποίητο από τα μέτρα της κυβέρνησης και στην τελευταία δημοσκόπηση που έτυχε να δω πριν μερικούς μήνες, θα τον ξαναψηφίσει το 33%. Ο πολιτικός μαζοχισμός στα ώπα του.
Ειναι πλεον ξεκαθαρο. Ο γιος του αποστατη οραματιζεται ΕΡΕ οπου δικαιωμα στη ζωη θα εχουνε μονο οι δεξιοι. Απλα επειδη εν μερει ο αυταρχισμος μπορει να γεννήσει αντιστασεις, τον εφαρμοζει ειτε σαν εσχατη λυση ειτε εκει που τον παιρνει. Κατα τα αλλα, σε μια ηδη ρημαγμενη χωρα, εφαρμοζει τη χειρότερη βια απο ολες: την μονιμη επισφαλεια παντου και σε ολα. Ετσι καποιος που δεν ειναι προνομιουχος εχει δυο επιλογες κατα τον Κουλη: ειτε να μεταναστευσει ειτε να σκυψει το κεφαλι σε καποιον προνομιουχο με ακρες στη ΝΔ. Τωρα κατι βαγγελακηδες βολεμενοι που ρουφουσαν την ψωλη του Πτεραρχου 32 χρόνια και λενε μαλακιες, ας ζησουν αυτοι με λευκο τυρι και μαρατα σε ενα υπογειο του 50
Στα παπαρια μας οι πτέραρχοι! Πειναλέοι συνταξιούχοι είναι! Για το κρεματόριο…
Υπάρχει και μια τρίτη επιλογή. Να πιάσει καμία δουλειά
Κοστικα ανεκδοτο, 2 δουλειές κανουνε για να τα βγαλουνε περα, κατσε εσυ φαε απο τα ετοιμα γιατι για να υπερασπιζεσαι σε αυτες τις συνθήκες τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευσης ειτε εισαι πλουσιος και κανεις δουλειες με τον Κουλη, ειτε απλα γλυφεις την κωλοτρυπιδα καποιου νεοδημοκρατη και εισαι βολεμενος.
Ή και από τα κλεμμένα.
"Βάλτε κώλο, εεεε, συγγνώμη, βάλτε πλάτη θέλαμε να πούμε"
Παμε η ξεφτιλα της αριστερας...
Ουτε ο κασσελακης τετοιον πατο...
https://t.co/xK543dOSp5
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ να φανε, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ρουχα και παπουτσια ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ !
ΝΑΙ δε φτανουν τα λεφτα για
"καθημερινο καφε και σαντουιτς" (παρε απο το σπιτι !)
"βενζινη για το καρο να πηγαινω βολτες" (ΔΕ θα πας, κανε λιγη γυμναστικη βοηθησε και την οικονομια)
"στερουμαι τη ταβερνα και τα μπουζουκια 3 φορες τη βδομαδα" (φαε σπιτι με μουσικη απο το κινητο)
"τελευταιας μοδας κινητο και λουσα" (θα περιοριστεις σε οτι εχεις, τα λουσα ειναι ματαιοτητα)
"να παρω νεα μηχανη ή/και καρο" (ΔΕ θα παρεις, εχει συγκοινωνιες τωρα πια, ασε παραβολα, διπλωματα κλπ)
"μα θελω να περναω καλα" (σχετικα ειναι αυτα αγπητε, παραδειγμα το μισο-αδειο ποτηρι)
και γραφει ο Ιακωβος
1 ΑΠΟ πού [προέρχονται] οι πόλεμοι και οι διαμάχες ανάμεσά σας; Όχι από εδώ, από τις ηδονές σας, οι οποίες αντιμάχονται μέσα στα μέλη σας; 2 Επιθυμείτε, και δεν έχετε· φονεύετε και φθονείτε, και δεν μπορείτε να επιτύχετε· μάχεστε και πολεμάτε, αλλά δεν έχετε, επειδή δεν ζητάτε. 3 Ζητάτε, και δεν παίρνετε, επειδή ζητάτε με κακή πρόθεση, για να δαπανήσετε στις ηδονές σας.
Είσαι βλάκας και δε μετράς, μια μπουνιά στα μούτρα θα φας. Δεν υπάρχουν χρήματα για αμάξια και μηχανές πρώτα ή δεύτερα, δεν υπάρχουν χρήματα για να πάρουμε σπίτι ή για ενοίκιο 500 και 600 ευρώ το μήνα και η συγκατοίκηση είναι αναγκαία, το κόστος διαβίωσης είναι το διπλάσιο. Δεν υπάρχει προοπτική για την πλειοψηφία να κάνει οικογένεια και να ζήσει μια καλή ζωή, δεν υπάρχει νόημα να δουλεύεις 2 δουλειές για να τα βγάλεις πέρα, δεν είναι ζωή αυτό. Γενικά τα στοιχεία είναι πάνω για όλα και εύκολα προσβάσιμα σε όλους. Εσύ μουνόπανο που τα βρίσκεις αυτά που λες; Δεν έχεις στοιχεία αλλά και δεν έχει σημασία, σκουπίδια σαν εσένα μπορούν να λένε ότι θέλουν χωρίς να πρέπει να το αποδείξουν. Εγώ στο λέω πουτάνας γιε, να κρεμαστείς από μόνος σου, διότι αν σε πετύχει κάποιος σαν εμένα θα υποφέρεις.
να μην κανει αν δε μπορει ...η πλειοψηφια, οι ρομα κι οι μεταναστες δεν εχουν προβλημα
"καλη ζωη" ουτε οι εκατομυριουχοι δε κανουν, οι τελευταιοι που ζουν καλα ειναι κατι γεροι-Χριστιανοι σαν εμενα, Δοξα τω Θεω ! Η υλη δε προσφερε ποτε "καλη ζωη" μονο το πνευμα !
μεινε στα επιδοματα καλυτερα..ψωμολυσσα ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΕΙ γραφει ο Παυλος.
ΜΕΓΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ Η ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΜΕΤ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ γραφει ο Παυλος ! Ισως αμα αλλαξεις μυαλα κι εσυ κι οι αλλοι, να πανε, ΣΥΝ ΘΕΩ, τα πραγματα καλυτερα, γιατι "...ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΙΚΑΙΟ (ευσεβη Χριστιανο εννοει) ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !"
Τότε να ψηφίσεις ρε μπάσταρδε, δεν δούλεψες ποτέ, εγώ στα 30 μου έχω δουλέψει 10 φορές όσο δούλεψες εσύ ποτέ στη ζωή σου. Δεν έχεις δουλέψει ούτε όσο ένας Ρομά στα 20 χαραμοφάη τεμπελόσκυλε. Ο μόνος λόγος που επιβίωσες είναι επειδή έκλεψες από άλλους. Η ζωή ενός πούστη κλέφτη, αυτή είναι η ζωή σου. ΚΡΕΜΑΛΑ. Δώσε πίσω τα κλεμμένα σκατιάρη.
ΥΓ Δεν γαμιέται και ο Παύλος και εσύ μαζί και πάρτε και τον μαλάκα τον χριστούλη για παρέα.
Παραμορφώθηκες! Να σου πω? Τη ψυχή την λέρωσες πριν ή μετά τη μόρφωση?
Λόγω μόρφωσης; Αλήθεια τώρα;
Μαλάκα έχω 2 πτυχία και 1 μεταπτυχιακό + ο μαλάκας ο Θεός σου ξέρει πόσα σεμινάρια και εργαστήρια. Δεν σπούδασες σε σχέση με εμένα μωρή παλαβή αμοιβάδα.
επαναλαμβανω
δε σου φταινε οι αλλοι, μονο το κεφαλι σου, σταματα να κλαις ψωμολυσσα
πτυχια "καλων τεχνων" και "εκπαιδευτικων" και ..."κοινωνικων επιστημων" πχ "ψυχολογιας", δε μετρανε, σε καθε περιπτωση αν νοιωθεις οτι αδικεισαι, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ !
βεβαια, πονηροι και κακοι ανθρωποι, δε προοδευουν ΠΟΥΘΕΝΑ !
Ξέρω, μόνο φασίστες σαν εσένα προοδεύουν. Είναι αστείο αυτό που λες, να μεταναστεύσω. Είμαι σίγουρος ότι αν το κάνω θα βγεις και θα πεις ότι δεν έμεινε να το παλέψει και εκεί στις Ευρώπες που θα πάω φασίστες από εκεί θα μου πουν γιατί πήγα εκεί και γιατί δεν έμεινα εδώ να το παλέψω. Ε λοιπόν, εγώ προτιμώ να κάτσω εδώ να το παλέψω, ο θάνατός σας η ζωή μας. Δεν είμαι σαν εσένα να θεωρώ τον εαυτό μου καλό. Εγώ πια είμαι σίγουρος ότι μια κόκκινη μέρα δε θα δω. Αλλά έστω η θυσία για δει κάποιος άλλος. Έχετε καταστρέψει τις ζωές μας και απειλείτε και τις μελλοντικές. Έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, όχι μόνο το Ισραε-λολ. Ψόφος σε όλους σας.
Ηττοπαθείς; Μα εγώ θέλω να σας διαλύσω ρε μέχρι τέλους, του δικού σας.
Το πρόχειρο, το εύκολο, το άρπα κόλλα; Μα εσύ αντιπροσωπεύεις όλα αυτά, ο Μητσοτάκης, ο Κασελάκςης , ο φασιστάκης. Όλα διαλύονται και όλα κατεστραμένα είναι και ας τα φτιάξατε χθες. Μαλάκα ο παππούς μου έχει ένα δραπανοκατσάβιδο από τα 1976 της Σοβιετικής Ένωσης, ακόμη λειτουργεί. Επίσης εγώ δεν είμαι αριστερός σκουπίδαρχε, εγώ είμαι σοσιαλιστής στη καλύτερη κουμμούνι στη χειρότερη, έλα να σου δείξω τι σε περιμένει. Τον βλέπεις τον Χιμλερ τάβλα; Αυτός δε φοβόταν τον Αμερικάνο ομοϊδεάτη του αλλά ξέρεις εσύ πολύ καλά τι, αχαχαχαχαχα.
Σε έχουν διαλύσει ήδη οι «δικοί σου» ρε βλαξ με σύνταξη ψωμολυσσας, δε χρειάζεται να κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Τα διάλυσαν όλα…
Ή πάει καλά; Ε;
Πειναλέε συνταξιούχε, κάνε μας καμία πίπα λέω εγώ…
Ελα μωρε τωρα οι κομμουνιστες του ΙΝΚΑ.
Βαλτε πλατη..
Μα το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι κάτι άλλο; κι έρχεται τώρα και ο ΙΝΚΑ με τις έρευνές του και το γκρεμίζει, όχι ότι χρειάζεται δηλ, διότι μόνο ο Μητσοτάκης και οι ά ρ ι σ τ ο ι της κυβέρνησης δεν ξέρουν από super market και λαϊκές, γιατί απλά ζουν στο κόσμο τις disney, ενώ εμείς η πλεμπουρία τι χρεία μαρτύρων θέλουμε όταν κάθε φορά που πας σου φεύγει το μισό μηνιάτικο νομίζοντας ότι έχεις βγει για ψώνια στο Αttica στο Σύνταγμα