Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ αναλυτικά:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έγινε σήμερα υπουργός προστασίας των φασιστών του Κασιδιάρη στο Π.Φάληρο, του καταδικασμένου και φυλακισμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Ανακήρυξε την φασιστική φιέστα του Κασιδιάρη σε «ιδιωτική εκδήλωση» στην οποία παρείχε ειδική προστασία με αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ. Αλήθεια, από πότε συνηθίζει να παρέχει προστασία σε «ιδιωτικές εκδηλώσεις»;

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση που επιτρέπει στον έγκλειστο Κασιδιάρη να κάνει «εκπομπές» τώρα διευρύνει την συνεργασία της παρέχοντάς κάλυψη για τις φασιστοσυνάξεις του στη προεκλογική περίοδο. Την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα εγκλήματα των ναζιστών, η κυβέρνηση προχωρά στην εγκληματική αναγνώριση της συμμορίας του Κασιδιάρη ως πολιτικό κόμμα. Επαναλαμβάνει την πολιτική που έθρεψε την Χρυσή Αυγή.  

Είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι δεν έχει πάτο ο κατήφορος της κυβέρνησης των υποκλοπών, του ρατσισμού, της ακρίβειας, της φτώχειας και της καταπάτησής των δημοκρατικών ελευθεριών.

Είναι ώρα να βάλουμε φρένο στη κυβέρνηση που ανοίγει διάπλατα το δρόμο στους φασίστες. Η θηριωδία σε βάρος του Αφγανού πρόσφυγα Εζρά με την απαγωγή, τον βασανισμό και την βίαιη επαναπροώθηση του από αστυνομικούς στη Τουρκία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των επαναπροωθήσεων που γίνονται με την ενεργοποποίηση παρακρατικού μηχανισμού στον Έβρο και το Αιγαίο, με την εμπλοκή φασιστών.

Είναι η πολιτική των κλειστών συνόρων που πνίγει πρόσφυγες, γυναίκες και παιδιά, η πολιτική των εξώσεων και του εκτοπισμού προσφύγων από τις πόλεις σε στρατόπεδα-φυλακές.

Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη στη Μελόνι, την φασίστρια νοσταλγό του Μουσολίνι, ανοίγουν ακόμη περισσότερο την όρεξη των φασιστών για επιθέσεις.

Η Γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη, με τους απεργούς να απαιτούν να φύγει η κυβέρνηση της ακρίβειας αλλά και να φωνάζουν «Κούλη-Μηταράκη σας ξέρουμε καλά στο Έβρο και το Αιγαίο πνίγετε παιδιά» δείχνει το δρόμο! Μπορούμε να ανατρέψουμε τη κυβέρνηση και να τσακίσουμε τους φασίστες, όσες πλάτες και να τους κάνει ο Θεοδωρικάκος.

Το φετινό Πολυτεχνείο να γίνει σεισμός και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τη κυβέρνηση της ΝΔ.

Καλούμε σε σύσκεψη στον Πολυχώρο ΡΟΜΑΝΤΖΟ, Αναξαγόρα 3-5 την Κυριακή 13 Νοέμβρη 5μμ για την οργάνωση και τον συντονισμό τω κινητοποιήσεων του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος.