Η εικόνα της ηθοποιού να παραδέχεται με τρεμάμενη φωνή μπροστά στην κάμερα όσα είχε ζήσει θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό πολλών, ενώ η ίδια πριν προχωρήσει στην εξόμολόγησή της θα πει: «Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά αυτήν τη στιγμή» και θα ζητήσει και από άλλους συναδέλφους της να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο τους.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά η ηθοποιός και μητέρα ενός κοριτσιού, με post της στο Instagram αποκάλυψε πως ο φόβος την είχε κυριεύσει και πως όταν τελείωσε η συνέντευξη ένιωθε μουδιασμένη.

«Ο κόσμος αλλάζει. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια»

«Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια.

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της».