«Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον φερόμενη βιαστή και κακοποιητή αρκετών γυναικών συναδέλφων του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Γ. Σκιαδαρέσης, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε θεατρικά με τον κατηγορούμενο, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους γνώριζαν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνου όσο και άλλων ισχυρών συναδέλφων του: «Πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε και κατέληξε: «Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον».

Υπενθυμίζεται πως ο φερόμενος δράστης, κρίθηκε προφυλακιστέος και έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται όσοι έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού