Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι η Βουλή χειρίστηκε πολύ σωστά τη χθεσινή κατάσταση στην προανακριτική επιτροπή. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε χθες για να κάνει σόου. Ήθελαν το σόου που αστυνομικοί θα τράβαγαν έξω τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο. Θα φώναζαν αυτοί για το κράτος της Δεξιάς που επανέρχεται. Πήγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα σόου και αυτό δεν τους βγήκε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση των καταγγελιών για τους χειρισμούς του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο Novartis, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Παύλου Πολάκη, που έχουν εξαιρεθεί από την επιτροπή. Ο πρόεδρος, Γιάννης Μπούγας, δήλωσε πως «απαγορεύεται να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα άνθρωποι χωρίς νόμιμη παρουσία», ενώ ο Π. Πολάκης τόνισε ότι «προσπαθούν να προστατεύσουν τον Φρουζή» και ξεκαθάρισε πως οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρόντες και στην επόμενη συνεδρίαση. Στο ίδιο μήκος κύματος ο Δ. Τζανακόπουλος, που έκανε λόγο για «πρωτοφανή εξέλιξη στα κοινοβουλευτικά χρονικά, με μοναδικό στόχο να μην εξεταστεί ο κ. Φρουζής».