
Ελλείψεις σε πρατήρια καυσίμων και σε σούπερ μάρκετ έχουν αναστάτωσει και πανικοβάλλει τη βρετανική κοινωνία που βλέπει πιο ξεκάθαρα τις επιπτώσεις του Brexit μετά το τέλος της σκληρής καραντίνας.
Πάνω που η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία επανέρχεται από την πανδημία του κορονοϊού, η έλλειψη οδηγών φορτηγών στην εποχή μετά το Brexit και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις εφοδιαστικές αλυσίδες, κυρίως στα πρατήρια καυσίμων και στα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας.
Οι ουρές έξω από τα πρατήρια καυσίμων είναι καθημερινό φαινόμενο, παρόλο που υπάρχουν αποθέματα καυσίμων αλλά δεν βρίσκονται οι οδηγοί φορτηγών να τα μεταφέρουν και πολλά παράρτηματα πολυεθνικών κολοσσών όπως η Exxon Mobil και η BP είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Την ίδια ώρα, τα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι άδεια λόγω των χρονοκαθυστερήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα και επιχειρηματίες και καταναλωτές ανησυχούν για τον αν το πρόβλημα θα έχει τεθεί υπό έλεγχο ειδικά εν όψει των Χριστουγέννων.
Η βρετανική βιομηχανική αλυσίδα χρειάζεται 100,000 παραπάνω οδηγούς φορτηγών από τη στιγμή που 25,000 επέστρεψαν στην Ευρώπη λίγο πριν την ολοκληρωτική έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, ενώ την ίδια στιγμή εξαιτίας της καραντίνας η διαδικασία επιλογής και πρόσληψης νέων οδηγών είχε σταματήσει.
Η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το φαινομένο κάνει έκκληση στους καταναλωτές να μην προβαίνουν σε μαζικές αγορές από τον πανικό, έχει κινητοποιήσει το στρατό ώστε να μπορέσει προσωρινά να καλύψει τις ελλείψεις οδηγών φορτηγών, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι θα παραχώρησει βίζα εισόδου στη χώρα σε 5.000 ξένους οδηγούς φορτηγών.
Για όλα φταίει η μεγαλοαστική τάξη ο Μάγειρας.
Μετά από τόσες πίτσες αν θέλει η μεσαία τάξη και μια ολιστική θεραπεία,τα @ρχίδια καπαμά είναι ό,τι πρέπει.
...Και καλή σας όρεξη!
https://www.youtube.com/watch?v=m9pDXSD8jIA
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Προσωπική υπόθεση
Στο 45ο λεπτό έχουν μαζευτεί οι κυράτσες και εξομολογούνται πως κατέληξαν στον βόθρο της ΧΑ. Μπόνους, η ρακοσυλλέκτρια της παρέας, οι περισσότεροί φίλοι της οποίας -λέει- είναι αριστεροί και αναρωτιέται με πίκρα γιατί οι περισσότεροι «εθελοντές που νοιάζονται στην Ελλάδα είναι αριστεροί». Για γέλια και για κλάματα.
Έχουμε υποστεί τα πάντα από πολιτικές Λαμογιές, Αρκουδιλίκια, πτωχοποιήσεις, Γκανγκστεριλίκια, Ξεφτιλίκια, υποβαθμίσεις κοινωνικές, Δολοφονίες, Εξορίες, από το 1950 και μετά. Αλλά με τούτον εδώ περάσαμε σε άλλη διάσταση, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.
λογικη εξελιξη...αφου ο ΜΠΑΜΠΑΣ Μητσοτακης ετρωγε 3 φασολαδες, απο το ενα συσιτιο στο αλλο, τωρα με τον γιο του θα φανε τρεις εξαθλιωμενοι-μια μεριδα απο τα αρχιδια καπαμα του νεου Μητσοτακη, για να μας θυμιζει οτι οπως και ο πατερας του , μας εχει στο κλασιμο ( απο 3 μαλιστα φασολαδες)
Σας χρησιμοποιούν αριστερά λαμόγια για προσωπικά κέρδη - συνήθως οικονομικά - και σεις νομίζετε ότι κάνετε απεργία, μπούφοι.
Ο Μικές ήρθε να την πει στους αριστεροί και το έκανε αυτό πως; Hθικολογώντας περί λαμογιών και προσωπικού κέρδους, δηλαδή χέζοντας πατόκορφα τη δεξιά ιδεολογία του που στηρίζεται στην παντί τρόπω επιδίωξη του προσωπικού κέρδους! Χαχαχαχα, πόσο γίδι... 😂
Ισχύει. Ας καθόμαστε να δουλεύουμε για να μας χρησιμοποιούν τα αφεντικά για προσωπικά κέρδη (συνήθως οικονομικά, κάποιοι πιο διεστραμμένοι και για άλλου είδους βίτσια που σε μια πιο δημοκρατική κοινωνία θα ενέπιπταν εύκολα σε δεκάδες παραβιάσεις του ΠΚ) και εμείς οι μπούφοι να νομίζουμε ότι έτσι θα κάνουμε περιουσίες και θα γίνουμε ευκατάστατοι σαν εκείνους.
"Με τον Μητσοτάκη - φάγαμε ψωμάκι" για εσάς. "Με τον Τσιπραλέξη - θα τρώμε κοκκορέτσι" για τους άλλους.
Ευγενικές χορηγίες συνθημάτων.
Καληνύχτα.