Μιλώντας στο Mega, δηλωσε ότι «ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και να βρίσκεται στο κρατητήριο», καταγγέλονταςότι κρύβεται από τη στιγμή που σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει το υπουργείο Εσωτερικών και κάλεσε τον δήμαρχο να απαντήσει με ποιον τρόπο δημόσιος φορέας πληρώνει με «μαύρα» εργαζόμενους στην καθαριότητα, επισημαίνοντας ότι είναι πάρα πολλοί οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας δήμων, ειδικά στην Περιφέρεια. «Από το καλοκαίρι έχουμε ζητήσει συνάντηση με το υπουργείο Εσωτερικών για να θέσουμε το πολύ σοβαρό θέμα αλλά απάντηση δεν πήραμε», δήλωσε ο Νίκος Τράκας, αποκαλύπτοντας πως το γεγονός είναι γνωστό από το καλοκαίρι στο υπουργείο Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος, προσέκρουσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, σε προπορευόμενο απορριμματοφόρο όχημα. Από την σύγκρουση σκοτώθηκε η 45χρονη, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνη την στιγμή βρισκόταν, στην ειδική θέση του απορριμματοφόρου για τους υπαλλήλους καθαριότητας.