«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα» τόνισε με λυγμούς. «Είχα πεθυμήσει να πάρω δύο-τρία κιλά κρέας να φωνάξω τα παιδάκι μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου όπως ήμουν παλιά» σημείωσε.

«Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα αγάπη μου. Και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω. Άντε βρε, λέω, πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ» ανέφερε.

«Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο, το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς, θα ξαναγεννηθώ. Θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά» σημείωσε. «Γι’ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα. Είναι δύο επιστήμονες, αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια, γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους τα έφτασα με κάτι ψιλά που μου είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα και εγώ» συνέχισε, προσθέτοντας ότι έχασε σε τροχαίο πριν από δέκα χρόνια τον σύζυγο και το ένα από τα τρία παιδιά της.

«Δεν πήγε η υγεία μου καλά. Είμαι χειρουργημένη, δεν το έχω πει σε κανέναν. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Την βοήθεια που παίρνω, την παίρνω από την Αμερική. Αυτή, μια ένεση, με σώνει, που δεν υπάρχει εδώ. Μου την στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ τον μήνα» είπε ακόμη.

«800 ευρώ το μήνα αλλά θέλω 400 ευρώ μόνο για την υγεία μου. Ούτε 100 ευρώ για φαΐ, αλλά δεν με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μου» υπογράμμισε.

«Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα, σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος. Και μου είπε ότι αν θα φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω» ανέφερε ακόμη.

«Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή μου για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε όλα απότομα» κατέληξε η 70χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις έντονες αντιδράσεις για την αναλγησία της Lidl, που επέμενε να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της αν και πελάτες του σούπερ μάρκετ προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι ό,τι είχε πάρει και οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μην δώσουν συνέχεια, η αλυσίδα υποχρεώθηκε να ανακοινώσει ότι κάνει πίσω.